• PRO

Сергій

Директор підприємства, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник Служби

з 06.2017 по 09.2020 (3 роки 3 місяці)
Служба автомобільних доріг у Житомирській області, Житомир (Обслуговування та будівництво доріг)

Досвідчений керівник (в підпорядкуванні до 70 працівників). Вмію організовувати ефективну роботу персоналу, проводив переговори.
Маю досвід управління державними коштами, гарне знання Бюджетного кодексу України, публічних закупівель (Система державних закупівель Prozorro, 2017р. – сертифікат Інституту електронних закупівель), знаю Методику використання бюджетних коштів та доцільність використання їх в дорожній галузі (за 4 роки роботи плановими перевірками не було виявлено жодних фінансових порушень).
Добре орієнтуюсь в нормативно-правових актах та документах, які використовуються в дорожній галузі:
•Державні та галузеві будівельні норми: частина 1 Проєктування, частина 2 Будівництво;
•Єдині правила експлуатаційного утримання доріг та вулиць.
Досвід роботи головою технічної ради Служби автомобільних доріг, головою тендерного комітету, очолював передачу доріг місцевого значення на баланс ОДА.

Начальник філії

з 10.2016 по 06.2017 (8 місяців)
Новоград-Волинський Райавтодор, Новоград-Волинський (Обслуговування та утримання доріг)

Освіта

Національний транспортний університет

Будівництво та цивільна інженерія, Київ
Вища, з 2018 по 2020 (1 рік 8 місяців)

Житомирський інженерно-технологічний інститут

Технологія машинобудування, Житомир
Вища, з 1998 по 2002 (3 роки 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Будівництво-2019. Нові нормативно-правові акти. Ліцензування. Обстеження та паспортизація. Дозвільні процедури

2019

Сучасні технології експлуатаційного утримання автомобільних доріг в зимовий період

2019

Додаткова інформація

Координація та контроль діяльності: Служби автомобільних доріг у Житомирській області; відділу якості, технічного контролю та нових технологій; лабораторії по контролю якості; тендерно-договірного відділу; відділу ціноутворення; відділу експлуатаційного утримання; планово-фінансового відділу; відділу безпеки руху; проєктного відділу.

Досвідчений користувач: MS Office (Word, Excel), навички роботи з Internet (Google Chrome, MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail.

Особисті якості: комунікабельний, порядний, відповідальний, стресостійкий, організований, пунктуальний, ініціативний, орієнтуюсь на результат, вмію самостійно приймати важливі та відповідальні рішення в складних ситуаціях, відстоювати інтереси підприємства, працювати в колективі, налагоджувати системи управління, є досвід роботи кризовим менеджером .

Професійні досягнення: за 7 місяців роботи керівником Новоград-Волинського «Райавтодор» відновлено роботу 5-ти одиниць дорожньої техніки. Налагоджена співпраця з керівництвом району, як результат - розроблено першу в Житомирській області програму «Розвитку автомобільних доріг», для виконання якої залучено додаткове фінансування з місцевих бюджетів.
Упродовж 3-х років роботи в САД у Житомирській області провів реформування Служби, налагодивши ефективну співпрацю відділів та взаємодію з Обласною державною адміністрацією.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: