Резюме від 18 лютого 2023 PRO

Володимир

Головний механік

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Ковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу технічної експлуатації

з 06.2018 по 01.2022 (3 роки 7 місяців)
ТОВ ТД Сан Ойл, Київ (Торгівля нафропродуктами та супутніми товарами на АЗС)

Організація, контроль, обслуговування і ремонт обладнання на АЗС мережі "САН-ОІЛ" Київського регіону, а також інших регіонів України. Робота з підрядними організаціями та персоналом компанії. Замовлення і пошук матеріалів, запчастин для ремонту обладнання. Допомога і консультація пов'язаних з програмуванням і налаштуванням обладнання при пусконалагоджувальних роботах. Контроль виконання гарантійних зобов'язань після введення нового обладнання в експлуатацію. Регулювання доз ТРК (Tokheim, Wayne Dresser, Gilbarco), внесення нових градуювальних таблиць, корекція даних вимірювальних зондів і датчиків, робота з системами вимірювання рівня палива (OPW Site Sentinel I, II; VEEDER ROOT TLS 350, TLS 4). Документальний супровід виконаних робіт/наданих послуг, а саме внесення рахунків на оплату в ПЗ, контроль оплат і закриття актів виконання робіт/надання послуг сторонніми компаніями. Проведення планових перевірок вимірювальних приладів, складання звітів "Укрметртестандарту" та ін.

Начальник відділу технічної експлуатації Київського регіону

з 04.2015 по 01.2018 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Сокар Петролеум", Київ (Торгівля нафропродуктами та іншими супутніми товарами на АЗС)

Організація, контроль, обслуговування і ремонт обладнання на АЗС мережі "Сокар" Київського регіону з підрядними організаціями та персоналом відділу експлуатації. Замовлення і пошук матеріалів, запчастин для ремонту обладнання. Допомога і консультація пов'язаних з програмуванням і налаштуванням обладнання при пусконалагоджувальних роботах. Регулювання доз ТРК (Tokheim, Wayne Dresser, Gilbarco), внесення нових градуювальних таблиць, корекція даних вимірювальних зондів і датчиків, робота з системами вимірювання рівня палива (OPW Site Sentinel I, II; VEEDER ROOT TLS 350, TLS. Контроль заявок їх розподіл на виконання. Контроль виконання гарантійних зобов'язань після введення нових об'єктів в експлуатацію. Складання квартальних бюджетів. Внесення рахунків на оплату, контроль оплат і закриття актів виконання робіт. Пошук організацій для виконання ремонтних робіт по загальнобудівельних питаннях. Супровід укладення договорів, участь в проведенні тендерів на обслуговування і ремонт обладнання. Організація і ремонт обладнання з сервісними компаніями. Проведення планових перевірок вимірювальних приладів, складання звітів "Укрметртестандарту".

Головний механік

з 03.2009 по 04.2015 (6 років 1 місяць)
ТОВ "Комплекс Інженерінг", Київ (Проектування, будівництво, сервісне обслуговування мереж АЗК)

Управління бригадою механіків, які знаходяться в підпорядкуванні. Розподіл і виконання заявок на ремонт обладнання мережі АЗС "Shell", "Лукойл", "ТНК", а саме паливороздавальних колонок різних виробників, ремонт та налаштування рівнемірів, паливних трубопроводів резервуарного парку зберігання палива. Виконання монтажних, пусконалагоджувальних робіт обладнання на АЗС. Регулювання доз ТРК (Tokheim, Wayne Dresser, Gilbarco), внесення нових градуювальних таблиць, корекція даних вимірювальних зондів і датчиків, робота з системами вимірювання рівня палива (OPW Site Sentinel I, II; VEEDER ROOT TLS 350, TLS 4). Контроль наявності та замовлення запчастин на складі. Консультування колег в форс мажорних ситуаціях в телефонному режимі.

Провідний сервіс інженер

з 02.2006 по 03.2009 (3 роки 1 місяць)
ТОВ "Лігір ІТБС", Київ (Впровадження сучасних комплексних рішень для нафтогазової галузі і сфери обслуговування транспорту)

Знання всієї технології на АЗС, а також ремонт і сервісне обслуговування паливороздавальних колонок, касових систем і систем контролю палива резервуарного парку на АЗС. Регулювання доз ТРК (Tokheim, Wayne Dresser, Gilbarco), внесення нових градуювальних таблиць, корекція даних вимірювальних зондів і датчиків, робота з системами вимірювання рівня палива (OPW Site Sentinel I, II; VEEDER ROOT TLS 350, TLS 4).

Начальник відділу КІПіА, водій за сумісництвом

з 07.2004 по 02.2006 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Санта-С", Київ (Обслуговування та ремонт систем опалення та водопостачання)

Обслуговування та ремонт модульних систем опалення та ГВП. Налагодження та програмування контролерів модулів. Ремонт і обслуговування циркуляційних насосів, запірної арматури, опресовування систем опалення, ремонт теплотрас до об'єктів споживача. Робота з інспекторами Київенерго, отримання форми Е-8 на опалювальний сезон.

Освіта

Луцький державний технічний університет

Автомобілі та автомобільне господарство, Луцьк
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word Користувач Internet Програмування електроніки ТРК і систем моніторингу палива.

Додаткова інформація

Досвід керівництва колективом.
Уміння працювати з нормативною документацією.
Готовність до навчання, засвоєння нових знань.
Водійське посвідчення категорії А, А1, В, В1, С, С1, СЕ, чіп-карта водія, закордонний паспорт, наявність авто.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: