Резюме від 6 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6942365

Інженер-конструктор, менеджер з продажу, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-конструктор/керівник підрозділу/менеджер з продажу

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Складання карт розкрою, розроблення конструкцій під ключ, контроль виконання на виробництві. Креслення на гнуття, зварку, складальні креслення.
Прийом-оброблення замовлень, формування продажної вартості, закупка матеріалів для виконання замовлень, організація логістики, участь в монтажах об'єктів. Робота переважно з листовим металом, профільними трубами.
Аналіз ринку збуту, залучення нових клієнтів.
Організація роботи на виробництві, включно зі складанням плану роботи на декілька тижнів, контроль виконання, участь в погрузці- розрузці- видачі клієнтам готових замовлень.
Робота на посаді керівника підрозділу полягала в контролі обслуговування обладнання, сервісних інтервалів, та постановки задачі для виконання на виробництві. пошук людей для виконання необхідних завдань по певних проектах.

Інженер-конструктор/менеджер з продажу

з 01.2022 по 09.2022 (8 місяців)
Тандекс, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Компанія займається конструюванням на виготовленням Цільносклянних перегородок, козирьків зі скла, офісних перегородок, дзеркал, і т.д.

Прийом замовлень до прорахунку, уточнення всіх деталей по місцю установки, по типу фурнітури і т.д. і т.п.. Створення калькуляції вартості, визначення % націнки, аналіз конкурентів.
Подальші переговори з клієнтом та продаж об'єкту. Ведення об'єкту до завершення монтажу. Підписання договорів , та інше.
Створення технічного завдання на монтаж, створення робочих креслень, креслень на виробництво скла, на виробництво металевих виробів, запуск об'єкту в роботу. Максимальна орієнтація на побажання клієнта.

Інженер конструктор

з 04.2021 по 01.2022 (9 місяців)
Мет-инокс, Київ (Декоративні вироби з нержавіючої сталі(переважно перила))

Створення проектно кошторисної документації, створення калькуляцій по собівартості виготовлення того чи іншого виробу, пошук підрядних компаній по монтажу, створення креслень по виготовленню скла на існуючі вироби, виїзди на заміри по склу, виїзди на заміри по монтажу майбутнього об’єкту. Корегування вартості націнки компанії на об’єктах, пошук економічно доцільніших варіантів монтажу.

Інженер-конструктор

з 08.2019 по 04.2021 (1 рік 8 місяців)
Вертоград-Інжинірінг, Ірпінь (Харчова промисловість, виготовлення технологічного обладнання)

Виготовлення компоновок, та креслень на виготовлення нового технологічного обладнання(транспортери, шнеки, сита, ємності, і т.д.). Розробка від компоновки до робочих креслень, складання калькуляції на виготовлення нового виробу (чи вдосконалення існуючого), досвід управлінської роботи з персоналом, нагляд за виготовленням нового обладнання, контроль безперебійної роботи підприємства, усунення аварій на виробництві, та мінімізація простоїв заводу. Контроль виконання в заданий термін виготовлення виробів, також є досвід в роботі з підрядними компаніями виробниками, пошук економічно-доцільних рішень по виробах. Досвід роботи з нержавіючими металами.

Інженер-конструктор

з 08.2018 по 08.2019 (1 рік)
Шарк Лазер Технології, Львів (Лазерна порізка металів, гнуття листового металу, зварювання, пофарбування)

Розроблення креслень, та ескізів на виготовлення виробів та деталей переважно з листового металу, розроблення карт розкроїв та програмування лазерного станка з ЧПУ на порізку. Робота з чорними металами, нержавіючими, та алюмінієм. Розробка креслень на гнуття (з врахуванням особливостей обладнання), та безпосередня участь у виробництві нових виробів.

Освіта

Національний Університет "Львівська Політехніка"

Інститут Інженерної Механіки та Транспорту, кафедра "Технологія машинобудування",, Львів
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Інженер-механік, Інженер-технолог. Освіта повна закінчена, ступінь магістра.

Знання і навички

AutoCAD Autodesk MS Excel MS Word КОМПАС КОМПАС-3D Комунікабельність Знання офісних програм

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

-Посвідчення водія (кат.B)
-маю власний транспорт.

Бажання працювати на підприємстві яке займається не лише розробкою нових виробів, а й виготовляє їх.
Бажання працювати в структурі компанії котра рухається вперед, тим самим збільшуючи мотивацію працівників. Працювати в компананії яка здатна бачити свій розвиток не лише через місяць, а й через рік- два(активна участь в просуванні нових продуктів, та економічно вигідних виробів).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: