Резюме від 12 березня 2024 PRO

Катерина

Бухгалтер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Подільськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділення

з 02.2019 по 05.2023 (4 роки 3 місяці)
АТ Укрпошта, ВПЗ Борщі-Вокзал 66320, автоматизоване (Транспорт, логістика)

Організація роботи з початку автоматизації відділення, робота в АРМ ВЗ, АРМ ППЕП, робота с pos-терміналом. Збільшення обсягів продаж до 500% у порівнянні з роком прийняття на роботу.

Освіта

Одеський фінансовий технікум

Бюджетний облік, бухгалтер-фінансист, Одеса
Середня спеціальна, з 1988 по 1991 (3 роки)

Одеський фінансовий технікум завжди був alma mater для майбутніх провідних спеціалістів в області фінансів та бюджетування. З 1991 по 2003р.р. я працювала головним бухгалтером у приватному бізнесі. Маю досвід з обліку у галузі виробництва будівельних матеріалів, виконання ремонтно-будівельних робіт, з обліку в роздрібній торгівлі та громадському харчуванню. Також знайомий облік операцій з давальницькою сировиною, векселями, ПДВ, робота з РРО, дещо знайомий облік у зовнішньоекономічної діяльності. Окрім того маю досвід обліку ФОП, як єдинщиків, так і на загальній системі оподаткування. Після переїзду у 2003 р. до м.Котовськ працювала головним бухгалтером ВАТ Котовське ЗПП (колишній Котовський елеватор). З 2006р. я 12 років успішно відпрацювала головним бухгалтером в Борщівській сільській раді. В обов'язки входило ведення обліку, складання бюджету та інші операції з бюджетування, складання та подання звітності до казначейства, ДПС, фінуправління, ПФУ, статистичної звітності. Це також робота з тендерною документацією, робота з proZoro, e-data. До бюджету сільської ради відносились заклади освіти, дошкільні заклади, заклади культури. Робота складна, вимагає стресостійкості та повної віддачі, також постійного навчання. З 2018р. в зв'язку із створенням ОТГ, сільради були ліквідовані, штат скорочено. Але, вважаю, що саме моя освіта дала мені можливість самостійно перекваліфікуватися та зайняти посаду начальника автоматизованого відділення поштового зв'язку. Самостійно вивчила програми з автоматизованого робочого місця. Працюю з 2019р. по дійсний час. Вважаю, що саме моя освіта посприяла вмінню кардинально трансформуватись у новій незнайомій галузі. Головне, нас навчили вчитись та працювати над своєю базою знань постійно, щоб мати можливість бути корисними на вимоги часу.

Додаткова освіта та сертифікати

ОРІДУ НАДУ

2007, 1 місяць; 2012, 1 місяць (підвищення кваліфікаії

Знання і навички

MS Excel M.E.Doc Здатність до навчання Клієнт-Банк Уважність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю організаційні здібності, працюю на результат, подобається отримувати нові знання та використовувати їх в роботі.

Схожі кандидати

Бухгалтер, менеджер (ФОП)
15000 грн, Подільськ, Дистанційно

Бухгалтер
Подільськ, Дистанційно

Бухгалтер
12000 грн, Подільськ

Бухгалтер
Подільськ

Бухгалтер
Подільськ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: