Резюме від 1 травня 2024 PRO

Ольга

Інженер по роботі з проєктно-кошторисною документацією, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Чугуїв
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер по проектно-кошторисній роботі

з 06.2000 по нині (23 роки 11 місяців)
У серпні 2008 р. була нагороджена дипломом від Міністерства регіонального розвитку та будівництва в Україні за високий рівень п., Харьков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Інженер з проектно-кошторисної роботи
з 06.2000 донині (23 роки 6 місяців)
У серпні 2008 р. була нагороджена дипломом від Міністерства регіонального розвитку та будівництва в Україні за високий рівень п. Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

З нормативною будівельною базою постійно співпрацюю, підключаю Будстандарт, володію кошторисом СТС – 7 та 8 версія. Досвід роботи із Бюджетом 23 роки. Читаю креслення всіх розділів (АР, КЖ, КМ, ОВ, ВК, ДП, ТХ АПС), підрахунок обсягів робіт, рознесення обсягів робіт в EXELі за укрупненими показниками, на великих об'єктах розношу/веду накопичувальну відомість на матеріал/обладнання згідно з актами виконаних робіт по-місячно, складаю кошториси і на проектні роботи (у будстадтарті є всі збірники на проектні роботи або за укрупненими показниками, прорахувавши попередню вартість об'єкта), готую документацію на експертизу (повний пакет) та проходжу експертизу для об'єктів з будь-яким класом наслідків, складаю всякого роду розрахунки (від класу наслідків, графіків, і т.д. і т.п. до ширини отворів при евакуації людей (пожежна частина проекту) Надаю допомогу в проходженні експертизи на рівні керівника проекту, тобто збираю всі зауваження щодо розділів проектування , стежу за їх виконанням, якщо зауваження не коректне, обґрунтовую його спираючись на нормативну базу, зв'язуюсь з експертом та узгоджую всі питання.Є досвід в оформленні технічного обстеження будівель, на підставі фотографій можу допомагати у складанні описової частини. ЗПЗ - 1 том завжди оформляю самостійно, зібравши по всіх розділах у всіх виконавців описову частину, а всі інші розділи (залежно від стадії проектування) такі як: ОВНС, ТЕП, Розрахунок ефективності інвестування будівництва, Організація Будівництва, Пожежна безпека, Охорона праці та і т.д. і т.п. виконую самостійно. Підготовка кошторисної документації під договір підряду, закриття актів виконаних робіт з обґрунтуванням цін на прямі витрати (розрахунок з/пл, аналіз цін на матеріали з підтвердженням цін на матеріал, розрахунок транспортних витрат на перевезення матеріалів, розрахунок вартості маш-години) в економічному напрямку у будівництві здійснюється мною віддалено. Достатньо надати креслення у форматі PDF, розшифровки робіт-скан, координати підрядника та замовника.

Освіта

ХДТУБ і А

ПГС, Харьков
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

1994-1999г.г. высшее образование (ХГТУСиА, факультет ПГС)

Додаткова інформація

В августе 2008 г. была награждена дипломом от Министерства регионального развития и строительства в Украине за высокий уровень профессионализма в строительной сфере деятельности. Опыт работы на руководящих должностях 5 лет.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати