Резюме від 5 серпня 2021 PRO

Валентина

Юрист, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

юрисконсульт

з 05.2019 по нині (5 років 1 місяць)
ПП "Подільське яблуко", Вінниця (продаж)

•Корпоративне право (створення юридичної особи, підготовка різного роду протоколів, зміна учасників, директора, видів діяльності і т.п.).
•Ведення кредитних справ Товариства (укладення кредитних договорів, договорів застави, іпотеки, поруки. В практиці супроводження на всіх етапах підписання консорціумного договору, підготовка усіх документів, необхідних для даного проекту (протоколів, документів для застави, іпотеки, поруки, інших документів).
•Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, трудового, земельного та інших галузей права.
•Реєстрація об’єктів інтелектуальної власності (знаків для товарів та послуг, патентів), укладення ліцензійних договорів (також передача в заставу об’єктів інтелектуальної власності).
•Правове супроводження будівництва, реконструкції об’єктів нерухомості, укладення договорів купівлі-продажу, оренди, іпотеки.
•Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність з вимогами законодавства.
•Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.

Освіта

Національний авіаційний університет

Господарсько-правова діяльність, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

•Курси декларантів (сертифікат, виданий Вінницькою обласною організацією товариства «ЗНАННЯ» України, реєстраційний № 03/08 від

2019

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: