Резюме від 21 червня 2023 PRO

Ярослав

Юрист-господарник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Рава-Руська

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

юрисконсульт

з 01.2004 по 12.2010 (6 років 11 місяців)
ДП «Рава - Руський шпалопросочувальний завод», Рава-Руська (Транспорт, логістика)

Освіта

Київський університет туризму економіки та права, спеціалізація господарське право

Юридичний факультет, Київ
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Знання мов

Польська — вільно

Додаткова інформація

З грудня 2010 року по липень 2012 року юрисконсульт І категорії, правовий куратор напрямку будівництва «Стадіони та інфраструктура» Державного підприємства «Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові».
Здійснював юридичний супровід будівництва стадіону «Арена-Львів», тренувальної бази у с.м.т. Славськ, реконструкцію стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури, введення в експлуатацію об’єктів, оформлення права власності і.т.д.
З грудня 2012 по червень 2013 року директор ПрАТ «Лісопереробна фірма «Немирів».Підприємство займалось виготовленням та експортом готової лісопродукції.
З червня 2013 року по квітень 2015 року інженер з охорони праці Державного підприємства «Рава - Руський шпалопросочувальний завод».
Вільне володіння Польською мовою (спілкування, письмо з перекладачами). Англійська – середній рівень. Російська – вільно.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: