Резюме від 22 квітня 2024

Олександр

Економіст по роботі з банками та страховими компаніями, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національна металургійна академія України

Економіка Облік та аудит, Дніпро, Дніпро
Вища, з 2001 по 2007 (6 років)

Знання і навички

Управління персоналом Ведення переговорів Відповідальність

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Досвід роботи у сфері страхування, фінансів, кредитних, лізингових продуктів.
• Проведення переговорів, тендерів, акредитації, підготовка документів, підтримка та розвиток довгострокових відносин з ключовими клієнтами та партнерами, банками та страховими компаніями,
• Розгляд та аналіз комерційних пропозицій, листів, звернень від клієнтів щодо співробітництва у напрямку надання фінансових послуг та виконання умов укладених угод.
• Готувати документи, необхідні для відкриття нових розрахункових рахунків, надавати картки із зразками підписів, анкети запитальників, статутні документи. Оформляти та візувати договори на РКО, Клієнт-Банк та додаткові угоди до них. Оформляти та реєструвати довіреності на уповноважених осіб. Надавати документи, необхідні для здійснення процедури фінансового моніторингу, контролю та інформацію про цільове використання кредитів.
• Укладання та розірвання, супровід та врегулювання договорів за всіма видами страхування, перевірка правильності оформлення та розрахунку страхової премії, виплат, внесення змін до договорів страхування, (відповідно до чинного законодавства).
•Оптимізація, аналіз та контроль витрат компанії в межах затвердженого бюджету, підготовка звітів за запитами від менеджменту;
•Самостійність у роботі, готовність нести відповідальність за результат
Гарантую конфіденційність переговорного процесу під час відбору кандидата на вакансію

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: