Резюме від 8 вересня 2021

Светлана

Координатор производства, специалист по планированию, аналитик, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Бистрицька Світлана Василівна
Дата народження: 23.06.1966г.
Контакти: Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E - mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
вайбер [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Фейсбук:ttps://[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Досвід роботи:
вересень 2018 — травень 2021р.р. - соціальний працівник по працевлаштуванню та менеджером по наданню інформаціонних послуг в БО “БФ “КАРІТАС ДОНЕЦЬК”, робота з людьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога їм в пошуку роботи, складання резюме та проходження співбесід, організація заходів, проведення тренінгів та майстеркласів, обробка телефонних дзвінків, звітність, ведення кейсів.
2017-2018 рік -адміністратор в Математичній студії 2х2, організація навчального процесу та господарчі питання, нарахування заробітної плати, телефонні дзвінки, звітність.
Січень - вересень 2017- перебування на обліку в центрі зайнятості, волонтер в БФ «Допомога Дніпра» - проводжу уроки малювання для дітей
2016-2017 - Проект від ООН - оператор «Гарячої лінії» по Україні, обробка дзвінків з усієї України, моніторінги та пошук допомоги для населення, статистика, звітність.
2015-2016 УВКБ ООН і Сейв зи Чілдрен- участь в благодійних заходах-анкетування, гаряча лінія, фокус-групи, статистика, звіти, аналіз та обробка документації.
2014-2015 Допомога Дніпра волонтер з видачі гуманітарної допомоги
2013-2014 ПП "Аякс-Авто" на посаді координатор аналітик в торговій компанії машинних олій Кастрол. Збір заявок на поставку, координація вивезення продукції і контроль складського обліку.
2007- 2010 ПП Кириченко В.А., посада бухгалтера, сфера діяльності -торгівля будматеріалами, професійні навички -облік ТМЦ на складах, проведення інвентаризацій, ведення первинної документації, робота в програмах Microsoft Office, 1С: Бухгалтерія.
2006-2007 ПП ТПП "Авангард" - посаду логістика. Сфера діяльності-виробництво пластикових вікон. Професійні навички -організація доставки продукції\nпокупцям.
2001-2006 ТОВ "КАРТОЛ", должность- бухгалтер матеріального складу. Сфера діяльності- торгівля, виробництво; професійні навички-складський облік,ведення документації, робота з виробництвом. робота в програмі 1С: Підприємство. Під керівництвом мала 20 робітників — комірники, водії, вантажники.
2000-2001 ДФ СДП "Укрспецюст", должность- бухгалтер. Сфера діяльності -торгівля; професійні навички -ведение первинної документації, податкова звітність,робота з клієнтами.
1997-2000 ПП "Ольга", посаду-економіст з маркетингу. Сфера діяльності-торгівля, вивчення ринку в сфері легкої промисловості-тканини, пошиття виробів,реалізація. Під керівництвом мала 20 робітників — швеї, вантажники, водії.
Освіта: 1986-1992 Київський технологічний інститут легкої промисловості за фахом інженер-технолог трикотажного виробництва.
2016-2020 закінчила Міжнародний університет “Видение” - бакалавр служіння.Пройшла навчання і маю сертифікати від Career Hub на кр’єрного консультанта, за блогерство, про розвиток креативних індустрій, ораторська майстерність, надання психологічної допомоги, згідно міжнародних стандартів Керівництва МПК, постраждалим в наслідок конфлікту в Україні та інші.
Особисті якості та хобі: багатофункціональність, здатність швидко навчатися, допитливість, математичний склад розуму. Займаюся кенгуджампом, багато подорожую з донькою - відвідали більше 20 країн.
Спеціальні знання та навички:
- знання програми 1С: Підприємство
- знання програм Microsoft Office, Excel

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: