Резюме від 19 квітня 2022 PRO

Тетяна

Економіст, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

спеціаліст І категорії,бухгалтер

з 09.2016 по 11.2020 (4 роки 2 місяці)
Каланчацька селищна рада, Херсонська обл.,смт.Каланчак (Державні організації)

Робота з Казначейством: фінансові і юридичні зобов'язання, платіжні доручення, розрахунки з постачальниками за товари,роботи і послуги.Оформлення договорів,актів виконаних робіт,накладних та ін. Нарахування заробітної плати і виплата працівникам,нарахування відпускних,лікарняних,тобто повне оформлення розрахунків з працівниками. Ведення податкових статестичних і пенсійного звітів.

Заступник керуючого-начальник відділу розвитку банківського бізнесу

з 06.2011 по 05.2015 (3 роки 11 місяців)
ВАТ "Ощадбанк", Херсонська обл.,смт.Каланчак (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: організація, розвиток та розширення зони діяльності роботи відділення, активний пошук клієнтів, здійснення продаж банківських продуктів роздрібного бізнесу відповідно до стратегії розвитку банку. Залучення нових цільових клієнтів. Розвиток і супровід клієнтського портфелю. Виконання плану продажів. Проведення зустрічей і презентацій банківських продуктів.Виконання обов’язків керівника.

Економіст І категорії

з 08.2007 по 05.2011 (3 роки 9 місяців)
ВАТ "Ощадбанк", Херсонська обл.,смт.Каланчак (Фінанси, банки, страхування)

Складання бюджету, ефективне його виконнання,економічна звітність. Функціональні обов'язки: активний пошук клієнтів, здійснення продаж банківських продуктів роздрібного бізнесу відповідно до стратегії розвитку банку. Залучення нових цільових клієнтів. Розвиток і супровід клієнтського портфелю. Виконання плану продажів. Проведення зустрічей і презентацій банківських продуктів.

Освіта

Вінницький державний аграрний університет

Облік і аудит зі спеціалізацією "Фінансування та кредитування", Вінниця
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс по BAS Бухгалтерія + КОРП

2022,1 місяць

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК MS Office Клієнт-Банк MS Outlook Соната Електронна звітність Банківська справа FreeZvit Ведення звітності Є-дата Клієнт Казначейства – Казначейство Досвідчений користувач ПК, робота з програмами MS Office Робота з первинної бухгалтерської і планово-обліковою документац Розробка і підписання договорів Робота з податковою інспекцією та іншими державними органами

Додаткова інформація

Особисті якості:комунікабельна,стресостійка,маю здатність швидко навчатися,розвинена пам'ять, аналітичне, логічне мислення, високий рівень математичних здібностей, уміння концентрувати увагу,обов'язковість, зосередженість, старанність, наполегливість, посидючість, терпіння, чесність, вміння зберігати комерційну таємницю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: