Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Богдана

Учитель української мови та літератури, репетитор, практичний психолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Учитель української мови та літератури, зарубіжної літератури, репетитор

з 09.2018 по нині (5 років 7 місяців)
Освітній центр "Єнотті"(2 роки), СЗОШ 42 м. Києва (1 рік), приватні школи (3 роки), Київ (Освіта, наука)

Уже шостий рік займаюсь підготовкою учнів до ЗНО, ДПА та вступних іспитів до коледжу. Підвищую рівень володіння українською мовою. Прищеплюю любов дітей до рідного слова.
Працюю в освітньому центрі "Єнотті", а також у двох приватних школах.
Можу по-сучасному пояснити матеріал. Легко знаходжу спільну мову з дітьми. Мотивую повірити в себе. Створюю дружну атмосферу, щоб учні могли себе вільно почувати, активно та творчо працювати.
Є досвід роботи у приватній та державній школах вчителем української мови, літератури та зарубіжної літератури. Працювала практичним психологом. Зараз шукаю ту школу, де учні будуть хотіти вивчати українську мову та літературу, а я в цьому їм допоможу. Із задоволенням розгляну пропозицію психолога, адже це також мені до душі. Шукаю те місце, де зможу розвивати свої творчі та професійні здібності, де захочеться розвиватись та іти тільки вперед (а я дуже цілеспрямована).

Освіта

НПУ ім. М. Драгоманова

Факультет української філології та літературної творчості ім. А. Малишка, Київ
Вища, з 2018 по 2023 (5 років)

Моя спеціальність - середня освіта (українська мова та література,зарубіжна література), додаткова спеціалізація - практичний психолог, що є дуже важливим і допомагає знайти підхід до кожної дитини.
Навчалась навідмінно, неодноразово брала участь у Міжнародних наукових конференціях (є дипломи), отримувала Президентську стипендію.

Додаткова інформація

Люблю те, чим займаюсь. Вважаю, що професія вчителя дійсно моє покликання. Тому я хочу розвиватись у цій сфері та досягати значних успіхів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: