Резюме від 7 травня 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7009020

Комірник, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Глухів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

комірник

з 04.2011 по 04.2021 (10 років)
ПП "АГРАРНІ ІНВЕСТИЦІЇ", Глухів (Сільське господарство, агробізнес)

приймання на склад, зберігання і видача зі складу товарно-матеріальних цінностей, що надходять від постачальників; керування роботою вантажників під час навантаження, вивантаження вантажів і розташування їх усередині складу; участь у проведенні інвентаризацій; забезпечення зберігання матеріальних цінностей; підтримування порядку та належного протипожежного і санітарного стану на закріпленій території. Підготовка та подання звітності.

Освіта

Уланівська загальноосвітня школа І-ІІІст.

уланове
Середня, з 1987 по 1996 (8 років 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Робота з оргтехнікою Знання офісних програм

Додаткова інформація

Знання правил ведення складського господарства; правил обліку, зберігання, руху матеріальних цінностей на складі, правил оформлення супровідних документів на них та проведення інвентаризацій; правил комплектування партій різних матеріальних цінностей за технологічними документами; способів зберігання речей, продукції і сировини від псування під час розвантаження, навантаження і утримання на складі; правил організації вантажно-розвантажувальних робіт. Уміння приймати на склад, зберігати і видавати зі складу товарно-матеріальні цінності, що надходять від постачальників; керувати роботою вантажників під час навантаження, вивантаження вантажів і розташування їх усередині складу; брати участь у проведенні інвентаризацій; забезпечувати зберігання матеріальних цінностей; підтримувати порядок та належний протипожежний і санітарний стан на закріпленій території.

Схожі кандидати

Комірник
Глухів

Комірник
Глухів

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: