• PRO

Ольга

Фінансовий директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник сектору контролю управління

з 02.2018 по 02.2022 (4 роки)
ТОВ "Україна Ашан Гіпермаркет", Житомир (Роздрібна торгівля)

Побудова і вдосконалення бізнес-процесів для досягнення максимальної прибутковості, оптимізація витрат. Контроль виконання планових показників. Розробка стратегії розвитку магазину. Операційне управління фінансовими показниками (KPI, P&L звіт). Облік фінансового потоку в рамках бюджету. Аналіз фінансових результатів та надання рекомендацій. Бюджетування, планування та контроль. Участь у підготовці та проведенні інвентаризації. Управління командою від 200 чол. Адміністративна діяльність.

Територіальний менеджер

з 06.2014 по 02.2018 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "Бізнес Рентінг", мережа магазинів "Isei", Житомир (Роздрібна торгівля)

Організація ефективного управління магазинами в регіоні; контроль виконання планів продажів у магазинах, стимулювання продажів; аналіз, порівняння, моніторинг ринку, аналіз конкурентів; своєчасне і якісне відкриття магазинів; контроль за дотриманням стандартів роботи магазинів (прийом товару, оприбуткування, викладка, робота з покупцями і т д.) ; вирішення кадрових питань; організація і проведення навчання персоналу; контроль проведення інвентаризації в магазинах; взаємодія з контролюючими та перевіряючими органами; проведення аналітичної роботи, здача звітності.

Регіональний директор

з 11.2010 по 02.2013 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Стиль Д", мережа магазинів та салонів "ProStor", Житомир (Роздрібна торгівля)

Організація ефективної роботи магазинів і салонів; забезпечення фінансово-економічних планових показників; підготовка річних і щомісячних бюджетів; супровід та контроль документообігу; оперативне керівництво діяльністю магазинів і салонів; вирішення кадрових питань; робота з персоналом; забезпечення якісного обслуговування покупців; аналіз продажів; облік і контроль товарно-матеріальних цінностей; взаємодія з контролюючими, перевіряючими органами.

Завідуюча магазином

з 03.2003 по 10.2010 (7 років 7 місяців)
ПП "Паращенюк", Коростишів (Роздрібна торгівля)

Керівництво, підбір, навчання персоналу; контроль якості обслуговування покупців співробітниками магазину; рішення конфліктних ситуацій з покупцями; планування роботи магазину; робота з постачальниками та укладання договорів; розширення асортименту; відстеження залежалого товару, повернення постачальникам; відстеження дебіторської заборгованості; робота з контролюючими органами; супровід і контроль документообігу.

Старший комерсант

з 04.1999 по 02.2002 (2 роки 10 місяців)
ТК "Продімпортторг", Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Введення, облік товару; контроль над цінами й випискою накладних; повернення постачальникам; рішення конфліктних ситуацій з покупцями; ведення поточних переговорів із клієнтами; персональна робота із клієнтами; робота з постійними оптовими клієнтами; контроль проходження замовлення на всіх етапах; робота з первинною бухгалтерією; ведення клієнтської бази.

Освіта

Національна академія податкової служби України

Бухгалтерский облік і аудит, бухгалтер, економіст, Житомир
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Житомирський комерційний технікум

Товарознавство і комерційна діяльність, товарознавець-комерсант, Житомир
Середня спеціальна, з 1995 по 1998 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес-тренінг "Лідерство в стилі коучингу"

2021

Бізнес-тренінг "Лін - менеджмент"

2020

Бізнес-тренінг "Менеджер - коуч"

2018

Бізнес-тренінг "Особистісний вплив в неієрархічних ситуаціях"

2017

Бізнес-тренінг KMBS "Сервіс"

2016

Бізнес-тренінг "Управління результатами"

2011

Курси "1С Бухгалтерія 8"

2010

Знання і навички

  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • Email

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
Енергійність, працьовитість, організованість, здатність працювати з великою кількістю інформації, націленість на результат, відповідальність, системність, гнучкість мислення, аналітичні здібності, лояльність, порядність, стресостійкість, вміння керувати, бажання працювати спільно з працівниками, об’єктивність, справедливість, уважність до дрібниць, пунктуальність, сильний характер

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: