Резюме від 19 травня 2021 PRO

Антоніна

Бухгалтер, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Білокуракине

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення, спеціаліст першої категорії управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку

з 03.2006 по 01.2021 (14 років 10 місяців)
ГУНП в Луганській області, Білокуракине (Державні організації)

Виконую обробку табелів обліку робочого часу, розрахунок листків непрацездатності, відпусток, обробку кадрових документів: прийом, переміщення, звільнення тощо ,розрахунок та нарахування премій, доплат, авансу, заробітних плат працівників. Виконую контроль витрат з фонду оплати праці, аналіз бухгалтерських проводок по зарплаті, формування та подача звітності 1-ДФ, ЄСВ в программі 1-ДС, підготовку данних для складання балансу та оперативних зведених звітів про доходи та витрати грошових коштів. Маю досвід кадрової роботи. Вмію вести облік особового складу підприємства згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлювати прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю. Формувати і вести особові справи працівників, вносити зміни. Беру участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів. Маю такі професійні якості, як; точність і акуратність; уважність, оперативність, аналітичне мислення, добре розвинена оперативна пам'ять.

Освіта

Донбаський державний технічний університет

Факультет: економічної перепідготовки Спеціальність: спеціаліст з обліку і аудиту, Алчевськ
Вища, з 2005 по 2007 (1 рік 9 місяців)

Харківський політехнічний інститут

Хімічне машинобудування, машини та апарати хімічних виробництв, Харків
Вища, з 1987 по 1993 (5 років 5 місяців)

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: