Резюме від 20 червня 2024

Андрій

Адвокат, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Дистанційно, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Домашня адреса: Україна, м. Ужгород,
вул. __________________________
тел.: моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 1977 рік, 10 січня.
Освіта: вища юридична, спеціальність – правознавство.
Університет: Ужгородський державний університет.
Дата закінчення: червень 1999 року.



Трудова діяльність:

2016 – по сьогодні – приватна юридична практика, адвокатська діяльність.
Березень 2016 по вересень 2016 – юрисконсульт ТОВ «Укрборг» у сфері проблемної заборгованості (судова, після судова стадії) - по роботі з проблемними активами банків.
Липень 2014 по cерпень 2017 – юрист у ТОВ «Фінансова перспектива» у сфері проблемної заборгованості (судова, після судова стадії) - по роботі з проблемними активами.
Квітень 2013 по липень 2014 – юрисконсульт «Альфа Банк» у сфері проблемної заборгованості (досудова, судова, після судова стадії, добровільний продаж майна) - по роботі з проблемними активами, організація та здійснення претензійно-позовної роботи з проблемними активами: взаємодія з органами ДВС, опис, оцінка іпотечного, заставного майна та його реалізація, тощо; організація та здійснення юридичної роботи з існуючими проблемними активами, щодо їх профілактики, виявлення та повернення таких активів; проведення переговорного процесу з боржниками на стадії виконавчого провадження.
Жовтень 2010 по квітень 2013 – головний експерт управління пізнього збору проблемної заборгованості роздрібних клієнтів ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» (юрисконсульт) - по роботі з проблемними активами, організація та здійснення претензійно-позовної роботи з проблемними активами дирекції на стадії судового розгляду та виконавчого провадження – взаємодія з органами ДВС, опис, оцінка іпотечного, заставного майна та його реалізація, тощо; організація та здійснення юридичної роботи з існуючими проблемними активами, щодо їх профілактики, виявлення та повернення таких активів; проведення переговорного процесу з боржниками на стадії виконавчого провадження; організація списання проблемної заборгованості після проведення всіх заходів щодо її погашення.
Лютий 2010 – по жовтень 2010 – юрисконсульт по роботі з проблемними активами відділення «Райффайзен Банк Аваль» м. Ужгород. Функціональні обов’язки згідно посади: організація та здіснення претензійно-позовної роботи з проблемними активами відділення на стадії досудового та судового розгляду; організація та здійснення юридичної роботи з існуючими проблемними активами відділення, щодо їх профілактики, виявлення та повернення таких активів; проведення переговорного процесу з боржниками на стадії досудового врегулювання; проведення роботи з стягнення майна боржників на стадії виконавчого провадження; організація списання проблемної заборгованості після проведення всіх заходів щодо її погашення.
Вересень 2009 - по жовтень 2010 – проваджу приватну юридичну практику в галузі цивільного, господарського, трудового права, права інтелектуальної власності, претензійно-позовну роботу тощо.
Червень 2009 – по грудень 2009 – головний адміністратор ТОВ «Голден Дистрібьюшен» - керівництво офісом та складом ТОВ в м. Ужгороді: прийняття, обробка замовлень оптових покупців, відслідковування дебіторської заборгованості, планування виробнитцва в розрізі необхідної продукції для забезпечення виконання замовлень, комунікування з заводом-виробником.
Вересень 2007 р. – липень 2009 – директор Ужгородського відділення ТОВ «Мануфактура» - текстильної компанії (постільна білизна та текстиль для дому). Створення відділення, підбір персоналу, створення, напрацювання клієнтської бази, розвиток відділення, мережі в області з оптової торгівлі продукцією ТОВ, відслідковування дебіторської заборгованості, робота з клієнтами, підписання договорів, претензійно-позовна робота).
Грудень 2006 р. – червень 2007 – керівник відділення „Приватбанку” в м. Ужгороді.
Січень 2005 – грудень 2006 р. – юрисконсульт ВАТ ГТК „Інтурист-Закарпаття”, корпоративне, господарське, цивільне, земельне право, претензійно-позовна робота, відстоювання інтересів підприємства в судах.
Листопад 2004 – грудень 2006 р. – генеральний директор ТОВ „Комплекс „Закарпаття”, орендні послуги, будівельно-ремотні роботи, підписання договорів, претензійно-позовна робота, відстоювання інтересів підприємства в судах.
Березень 2004 р. – грудень 2004 р. – юрисконсульт Кредитної спілки „Хосен”, член Правління.
Березень 2003 р. – березень 2004 р. – працював на посаді юрисконсульта у видавничому домі ТОВ „УкрАвтоМедіа” (м. Київ). Зокрема займався справами у галузі авторського, видавничого, цивільного, господарського права: складаю авторські, ліцензійні, договори та на рекламні послуги, претензійно-позовна робота, відстоювання інтересів підприємства в судах.
Січень 2002 р. - жовтень 2002 р. – Працював в Регіональному молодіжному екологічному об’єднанні “Екосфера” на посаді юрисконсульта та керівника грантового проекту “Збереження карпатських лісів – легенів Європи”...

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Помічник адвоката
Львів, Самбір, Дистанційно

Помічник юриста, адвоката
Дистанційно

Юрисконсульт, адвокат
15000 грн, Полтава, Дистанційно

Помічник юриста, адвоката
12000 грн, Київ, Дистанційно

Адвокат, юрист
26000 грн, Одеса, Дистанційно

Адвокат
Миколаїв, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: