Резюме від 24 листопада 2021

Михайло

Електрогазозварник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Сколе
Готовий працювати:
Львів, Сколе, Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

електрогазозварник

з 03.2016 по 02.2021 (4 роки 11 місяців)
ВИРОБНИЧИЙ ПІДРОЗДІЛ "ВОКЗАЛ СТАНЦІЇ ЧОП ФІЛІЯ "ПАСАЖИРСЬКА КОМПАНІЯ" ПАТ "УКРЗАЛІЗНИЦЯ", Львів (ВИРОБНИЧИЙ ПІДРОЗДІЛ "ВОКЗАЛ СТАНЦІЇ ЧОП ФІЛІЯ "ПАСАЖИРСЬКА КОМПАНІЯ" ПАТ "УКРЗАЛІЗНИЦЯ")

Уміння виконувати ручне дугове, плазмове, газове, автоматичне і механізоване дугове зварювання простих деталей, вузлів і конструкцій встик без скосу кромок, зі скосом кромок суцільним однобічним і двобічними швами; зварювання пластин однакової і різної товщини суцільним і переривчастим одношаровим швом; зварювання кутових з’єднань без скосу і зі скосом кромок. Виконувати ручне кисневе різання бензинокисневими різаками і газокисневими різаками сталевого легковагового і важкого лому.

Освіта

Вище професійне училище №8

Електрогазозварник, Стрий
Незакінчена вища, з 2010 по 2012 (1 рік 9 місяців)

Додаткова інформація

Концентрація уваги, оперативність, хороший окомір; точність і координація рухів; просторова уява; уважність, відповідальність; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: