Резюме від 22 лютого 2023 PRO

Олександр

Юрист-господарник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 10.2019 по нині (4 роки 7 місяців)
ТОВ "ТОРГБК БУДІВЕЛЬНИК", Українка (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Договірна робота, підготовка різних видів договорів. Претензійно-позовна робота, представництво інтересів та участь в судових засіданнях, підготовка відповідей на запити контролюючих органів, складання запитів та розгляд звернень, протоколів розбіжностей, додаткових угод, протоколів загальних зборів, аналіз контрагентів по реєстрам.

Юрист

з 02.2014 по 07.2019 (5 років 5 місяців)
ТОВ "СПЕКТР - АГРО", Обухів (торгівля агрохімікатами)

Юридичне супроводження господарської діяльності підприємства. Робота з господарськими договорами. Основний напрямок договорів - Оренда офісів та складів, також договори поставки, купівлі-продажу, страхування, підряду, поруки, застави, протоколами розбіжностей, протоколами зборів учасників. Аналіз та моніторинг клієнтів в базі YouControl, претензійно-позовна робота, участь в судових засіданнях, підготовка відповідей на запити контролюючих органів, участь у аукціоні з продажу заставленого майна, внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, робота в 1С

Юрист

з 02.2008 по 05.2012 (4 роки 3 місяці)
ВАТ "АВТОТРАНССЕРВІС", Київ (надання в оренду примііщень та паркомісць)

Юридичне супроводження господарської діяльності підприємства. Робота з договорами оренди, підряду, поставки, купівлі-продажу та іншими договорами; підготовка документів щодо банкрутства підприємства, участь в суді у справі про банкрутство, супровід банкрутства, складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, претензій, представлення інтересів в судах та інших органах;
підготовка статутів та змін до них, протоколів загальних зборів, реєстрація статутів;
підготовка документів щодо створення товариств з обмеженою відповідальністю та їх реєстрація; моніторинг законодавства; робота зі скаргами споживачів, в тому числі судовий захист підприємства. Скликання загальних зборів акціонерів, розкриття інформації емітента згідно вимог НКЦПФР. Часткове ведення кадрового діловодства.

Юрист

з 12.2006 по 07.2007 (7 місяців)
ВАТ "АТЛАНТ", Київ (торгівля транспортними засобами)

ВАТ „АТЛАНТ” офіційного представника компанії виробника автомобілів Mercedes-Benz ДаймлерКрайслер АГ в Україні, Київ (продаж та сервісне обслуговування автомобілів Mercedes-Benz)

Юридичний супровід господарської діяльності підприємства, претензійно – позовна робота, робота з договорами поставки, купівлі-продажу, оренди, надання послуг, узгодження з клієнтами змін до укладених договорів, протоколів розбіжностей.

Юрист

з 05.2006 по 11.2006 (6 місяців)
ЗАТ "ПРЕЗИДЕНТ ГОТЕЛЬ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Юридичний супровід господарської діяльності готелю, отримання патентів, робота з договорами, претензійно – позовна робота, щоденна звітність керівництву. Виконання обов’язків начальника відділу.

Юрист

з 09.2001 по 04.2006 (4 роки 7 місяців)
Кредитна спілка "Фаворит" / КС "Народна Воля", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Юридичне супроводження діяльності КС, складання договорів кредиту, застави, поруки, іпотеки, реєстрація групи кредитних спілок, як юридичних осіб та як фінансових установ (в містах обласного значення), отримання ліцензій, претензійно - позовна робота, стягнення боргів, відповідальний за фінансовий моніторинг, розробка внутрішніх положень спілки. Часткове ведення кадрового діловодства.

Судовий виконавець

з 05.1997 по 08.2001 (4 роки 3 місяці)
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ЧЕРНІГОВА/РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ, Чернігів (примусове виконання рішень судів та інших органів)

виконання рішень судів та інших органів влади, накладення арешту на майно боржника, конфіскація майна, стягнення аліментів, реалізація арештованого майна.

Освіта

Національна юридична академія ім.Я.Мудрого

Правознавство, Харків
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Іспанська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрист-хозяйственник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-господарник
45000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.)

Юрист-господарник
Київ

Юрист-господарник, адвокат
15000 грн, Київ

Юрист-хозяйственник
Київ

Юрист-хозяйственник
Київ, Бориспіль, Бровари

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: