- PRO
Костянтин
Керівник з розвитку ресторанного напрямку, 50 000 грн
- Розглядає посади:
- Керівник з розвитку ресторанного напрямку, Директор старт ап проєкту ресторан, кафе, бару
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 57 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7051040/
Досвід роботи
Керуючий приватним готелем
з 02.2017 по 01.2021
(3 роки 11 місяців)
Приватна особа, Монако (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний директор мережі кафе/бари
з 09.2013 по 12.2016
(3 роки 3 місяці)
Fourpoints Food Ltd, Cyprus, Київ , Лімассол, Кіпр (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B директор
з 03.2012 по 07.2013
(1 рік 4 місяці)
Bristol Alpine, Вілляр сюр Оллон, Швейцарія (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий проектом ресторану
з 01.2010 по 02.2012
(2 роки 1 місяць)
ТОВ "Лачченте Груп", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B Директор
з 05.2007 по 11.2009
(2 роки 6 місяців)
ТОВ " АЛСАРТ ГРУП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор F&B Департаменту
з 06.2005 по 05.2007
(1 рік 11 місяців)
ТОВ "Столична Судноплавна Компанія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
з 03.2002 по 06.2005
(3 роки 3 місяці)
ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник Департаменту Кейтерінгу
з 06.2000 по 12.2001
(1 рік 6 місяців)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ ' Ресторан " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник Генерального директора
з 01.1998 по 06.2000
(2 роки 5 місяців)
LLC "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторани " STUDIO" та " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший адміністратор ресторану
з 02.1996 по 01.1998
(1 рік 11 місяців)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан "STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
з 10.1994 по 02.1996
(1 рік 4 місяці)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КМУЦА
ФАРЕО, Київ
Вища, з 1985 по 1993 (8 років)
Додаткова освіта та сертифікати
CEFPPA, м. Страсбург; Теоритично- практична програма " Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" Спеціальність " Менеджер"
1992-1994 р р , 1 рік 9 міс.
CEFPPA, м. Страсбург; Програма "Сомельє"
1999 р. 6 міс.
Практична програма "Управління продажами"; м.Київ
2002 р., 3 міс.
Практичний курс підвищення кваліфікації " Ефективне управління рестораном"; м.Київ
2010 р., 3 міс.
M& S Group, Лімассол, Кіпр; Програма " Операційне управління мережі кафетерій/бар"
2013 р., 6 міс.
Знання і навички
- Ведення ділових переговорів
- Управління командою
- StoreHouse
- MS Office
- Орієнтація на результат
- Стресостійкість
- Організація заходів
- Комунікабельність
- Організованість
- Чесність
- Доброзичливість
- Управлінські навички
- MS Excel
- Стратегічне планування
- Користувач 1С
- Уміння аналізувати
- Фінансове планування
- Управління персоналом
Знання мов
- Англійська — вільно
- Французька — початковий
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Рекомендації
За запитом
Додаткова інформація
Основні пов'язані обов'язки:
- Відкриття нових закладів ( мережа кафе/ресторани) від розробки концепції до її реалізації; організація, планування та координація операційної діяльності мережі
- Контроль дотримання всіх граничних термінів по роботах під час реалізації та операційного запуску ресторану
- Взаємодія з власниками та основними підрядниками
Набір, навчання, адаптація на робочому місці та мотивація команди
- Взаємодія з суміжними підрозділами для розвитку мережі ресторанів ( HR, PR, Логістика, Фінансовий, Технологічний та інші)
- Фінансове планування діяльності: планування, бюджетування, оптимізація та виконання основних фінансових показників ( контроль виконання P&L)
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Планування та участь в маркетингових ініціативах по просуванню продукту/послуг та збільшення продажів
- Ефективне управління ресторанами, ініціація та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи мережі
- Ведення операційної звітності згідно політики компанії. Контроль виконання основних показників операційної діяльності мережі згідно Правил та Стандартів мережі
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Розглядає посади: Операційний директор мережі кафе, ресторанів, Операційний директор мережі кав'ярень, Операційний керівник мережі ресторанів, кафе, кав'ярень, барів
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керуючий приватним готелем, Приватна особа, 4 роки 11 місяців
- Операційний директор мережі кафе/ ресторанів, "Fourpoints Food Ltd. Cyprus, 3 роки 3 місяці
- PRO
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Private Hotel Manager, Private person, 4 роки 10 місяців
- Operations Manager, "FOURPOINT FOODS LTD", 3 роки 3 місяці
- PRO
Розглядає посади: Директор ресторану, Керуючий рестораном, Керівник ресторану, ще 2 посади
40 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керуючий приватним готелем, Монако, 4 роки 11 місяців
- Операційний директор мережі кафетерій, Fourpoints Food Ltd. Cyprus, 3 роки 3 місяці
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Директор з розвитку
80000 грн, Київ -
Керівник з розвитку
70000 грн, Київ -
Керівник напрямку
Київ -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст