Резюме від 1 лютого 2024

Наталія

Бухгалтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
ПП " Мономах-Рівне', Рівне (Торгівля)

Комплексне ведення бухгалтерського і податкового обліку: оформлення первиної документації (рахунки, прибуткові і видаткові накладні), виписка і реєстрація податкових накладних, банківські і касові операції, робота з кадрами (прийом-звільнення (накази)), нарахування і видача з\плати (лікарняні, відпускні), облік ОЗ, облік розрахунків з постачальниками і покупцями ( акти звірок), складання і подання звітності в електронному вигляді до контролюючих служб, маю досвід в організації роботи та обліку підприємства.

Бухгалтер

з 01.2021 по 02.2021 (1 місяць)
ПП " Меблібаза", Рівне (Виробництво, роздрібна торгівля)

Ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі

Бухгалтер

з 12.2019 по 01.2020 (1 місяць)
Рівнетеплоенерго, Рівне (Послуги для населення та бізнесу)

Облік розрахунків з населенням, облік грошових коштів (дебіторська і кредиторська заборгованість) , банковські операції, облік ТМЦ.

Бухгалтер

з 04.2015 по 09.2019 (4 роки 5 місяців)
ТОВ "Морган Феніче", Рівне (Будівельна промисловість, деревообробка)

Контроль валютних операцій (імпорт, експорт), поставки по Україні, облік грошових коштів (дебіторська і кредиторська заборгованість), ведення обліку витрат, банковські операції (купівля, продаж, конвертація валюти), супровід логістичного відділу, вирішення поточних питань, що виникають в процесі роботи.

Гол. бухгалтер

з 02.2008 по 01.2015 (6 років 11 місяців)
ТОВ "ДМН-Україна", Рівне (Роздрібна торгівля)

Комплексне ведення бухгалтерського і податкового обліку: оформлення первиної документації (рахунки, прибуткові і видаткові накладні), виписка і реєстрація податкових накладних, банківські і касові операції, робота з кадрами (прийом-звільнення (накази)), нарахування і видача з\плати (дотація, лікарняні, відпускні), облік ОЗ, облік розрахунків з постачальниками і покупцями ( акти звірок), складання і подання звітності в електронному вигляді до контролюючих служб, маю досвід в організації роботи та обліку підприємства з моменту реєстрації.

Гол. бухгалтер

з 11.2006 по 07.2010 (3 роки 8 місяців)
ТзОВ "Оргсервіс" (оптова і роздрібна торгівля оргтехнікою)

Робота з державними та бюджетними установами, ведення бухгалтерського і податкового обліку, виписка видаткових і податкових накладних, складський облік(інвентаризація, переоцінка, переміщення, списання), нарахування і видача з\плати, ведення касового обліку, облік ОЗ, облік розрахунків з постачальниками і покупцями(акти звірок), складання і подання звітності до ПФУ, податкової служби та статистики.

Гол. бухгалтер за сумісництвом

з 11.2006 по 01.2007 (2 місяці)
ППФ "Оргсервіс плюс" (Надання послуг)

Ремонт і обслуговування оргтехніки,ведення бухгалтерського і податкового обліку, робота з первинними документами, нарахування і видача з\плати, облік розрахунків з постачальниками і покупцями, складання і подання звітності .

Бухгалтер

з 01.1996 по 06.2006 (10 років 5 місяців)
ППФ "ІнтерФейс" (Роздрібна торгівля, громадське харчування, надання послуг)

Організація обліку на підприємстві, підготовка внутрішньої звітності, робота з первинними документами, складський облік(прибуток, видаток, інвентаризація , списання), виписка доручень і ведення журналу реєстрації, ведення касової дисципліни, контроль за наявністю документів, складання калькуляцій.

Бухгалтер -касир

з 06.1994 по 01.1996 (1 рік 7 місяців)
ТзОВ "ВЧ" ЛТД (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання касового апарату, ведення касового обліку, формування касової книги, видача готівкових коштів підзвітній особі, контроль виконання встановленого ліміту каси, подання звітності по касовому апарату.

Освіта

Рівненський комерційний технікум

"Бухгалтерський облік і аудит", м. Рівне
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Рівненська бухгалтерська школа

1993р. 6 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Підприємство Робота з оргтехнікою Соната Знання офісних програм BAS Банківська справа

Додаткова інформація

Особисті риси: чесність, дисциплінованність, уміння планувати, контролювати і вести роботу, уважна, відповідальна, старанна, комунікабельна, швидко навчаюсь.

Рекомендації на вимогу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: