Резюме від 2 червня 2021 PRO

Ірина

Бухгалтер, економіст, обліковець, менеджер з продажу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 02.2018 по 03.2021 (3 роки 1 місяць)
ТОВ " Сваор", Луцьк (торгівля)

Обов’язки: ведення первинної документації (виписка супроводжуючих документів для відвантаження продукції, контроль за прихідними документами), акти звірки з контрагентами, контроль за дебіторською заборгованістю, підписання договорів, робота з клієнт-банком, каса (ПКО, РКО, касова книга), робота з податковими накладними, ведення кадрового обліку, нарахування та виплата заробітної плати, формування замовлень постачальникам, аналіз потреб та залишку продукції на складі, інвентаризація продукції, пошук транспорту для перевезення продукції, ведення транспортної бази, оформлення заявок та договорів з перевізниками,перевірка транспортних рахунків та контроль оплати, супровід транспорту по маршруту, різні доручення керівника та головного бухгалтера.

Бухгалтер, операційний менеджер

з 11.2016 по 02.2018 (1 рік 3 місяці)
ТОВ «Домініон-Сервіс», Луцьк (торгівля)

Обов’язки: складання ПРК(план руху коштів), контроль за виконання ПРК, аналіз потреби сировини та залишку готової продукції на складі, каса. Робота з постачальниками ( ведення переговорів, підписання договорів, замовлення сировини, розрахунки з постачальниками). Нарахування та виплата заробітної плати.

Бухгалтер

з 01.2010 по 03.2014 (4 роки 2 місяці)
ТОВ " Партнер Дистрибьюшн", Київ (торгівля)

Відділ дебіторської заборгованості. Посада керівник відділу. Звірка з покупцями, аналіз дебіторської заборгованості. Робота з первинними документами, внутрішня звітність для керівників. Підписання актів звірок. Організація роботи відділу.
Ревізійний відділ. Посада бухгалтер по ціноутворенню, заступник головного бухгалтера. Контроль за цінами (знижки, націнки, утворення ціни на новий товар). Звітність щодо коливання цін для керівництва.
Нарахування та виплата бонусів клієнтам, нарахування заробітної плати., взаєморозрахунки затратних фондів постачальників.
Ведення обліку основних засобів та кондитерського обладнання (укладання договорів, оформлення документів, інвентаризація).
Ведення бухгалтерського обліку мережі продуктово-роздрібних магазинів (оприбуткування товару, утворення цін, укладання договорів з постачальниками, розрахунки з постачальниками, підписання актів звірок, ведення касових документів, нарахування заробітної плати, інвентаризація торгового залу, нарахування заробітної плати працівникам)

Бухгалтер

з 09.2007 по 12.2009 (2 роки 3 місяці)
ТОВ «Агрофірма Столична», Київ (Виробництво та торгівля)

Ведення первинного обліку, виписка первинних документів, податкових накладних, доручень, звірка взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, облік продукції на складі, інвентаризація,робота з податковими накладними, коригування ПДВ за поверненням, облік та списання ГСМ, частково нарахування заробітної плати, кадрова робота, внутрішня звітність для керівників, укладання договорів, діловодство.

Освіта

Державна Академія Статистики Обліку та Аудиту

Бухгалтерський облік та Аудит, Київ
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 6 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: