Резюме від 27 травня 2021

Наталія

Деловод, провідний фахівець, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний фахівець деканату

з 08.2016 по нині (7 років 9 місяців)
Донецький національний медичний університет, Кропивницкий (Освіта, наука)

Володію практичним навичками ведення документації факультету, відділення (складання наказів, розпоряджень, службових записок, протоколів стипендіальної комісії ). Ведення обліку успішності студентів та відвідування ними занять, складання рейтингових списків для cтипендіальної комісії, обробка вхідної та вихідної документації, ведення руху студентів, робота зі студентами, викладачами, завідуючими кафедрами. Слідкування за розкладом занять, корегування за потребою. Ведення графіку завантаженості аудиторного фонду. Робота з центром тестування ( заповнення реєстраційних форм на єдиний ліцензійний іспит, листування з центром тестування) Видача довідок про навчання, академічних довідок. Ведення навчальних карток студентів, журналів підсумкового контролю знать студентів, підготовка та передача документів на архівне зберігання, кураторська робота зі студентами, складання бази даних студентів на дипломи, робота секретарем на захистах дипломних робіт, випускних іспитах, коригування груп перепідготовки від центру зайтяності. Ведення документації з питань охорони праці

Спеціаліст відділення перепідготовки та підвищення кваліфікації

з 01.2006 по 06.2009 (3 роки 5 місяців)
Кіровоградський кібернетико - технічний коледж, Кропивницкий (Освіта, наука)

Додаткова інформація

Володію практичним навичками ведення документації факультету, відділення (складання наказів, розпоряджень, службових записок, протоколів стипендіальної комісії ). Ведення обліку успішності студентів та відвідування ними занять, складання рейтингових списків для cтипендіальної комісії, обробка вхідної та вихідної документації, ведення руху студентів, робота зі студентами, викладачами, завідуючими кафедрами. Слідкування за розкладом занять, корегування за потребою. Ведення графіку завантаженості аудиторного фонду. Робота з центром тестування ( заповнення реєстраційних форм на єдиний ліцензійний іспит, листування з центром тестування) Видача довідок про навчання, академічних довідок. Ведення навчальних карток студентів, журналів підсумкового контролю знать студентів, підготовка та передача документів на архівне зберігання, кураторська робота зі студентами, складання бази даних студентів на дипломи, робота секретарем на захистах дипломних робіт, випускних іспитах, коригування груп перепідготовки від центру зайтяності. Ведення документації з питань охорони праці.

Володіння мовами :
Українська – вільно
Російська – вільно

Володіння ком’ютером :
-володію ком’ютером ( Microsoft Office ) – впевнений користувач, інтернет ;
-знання оргтехніки ( копіювальні апарати, сканер, принтер)


Додаткова інформація :

Відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в колективі, здатність до навчання, пунктуальність.

Мета : отримання посади згідно своїх професійних навичок


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: