Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Наталія

Фельдшер-лаборант з бактеріології, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лаборант відділу загально - клінічних досліджень

з 08.2021 по 01.2022 (5 місяців)
ТОВ"НЕО- ЛАБ", М.Ірпінь Київська область (Основним завданням компанії є своєчасне та якісне проведення лабораторних досліджень необхідних для встановлення діагнозу пацієнта,диференціальної діагностики та моніторингу лікувального процесу)

Фельдшер лаборант

з 09.2018 по 07.2021 (2 роки 10 місяців)
Сімейний банк пуповинної крові"Гемафонд", Київ (Зберігання стовбурових клітин,виділених з пуповинної крові,тканини пуповини.Зберігання екстракту плаценти для використання в косметології.Культивування мезенхімальних стовбурових клітин з тканини плаценти,пуповини та жирової тканини.)

Фельдшер лаборант з бактеріології

з 09.2016 по 09.2018 (2 роки)
НДСЛ"Охматдит", Київ (Бак.дослідження клін.матеріалів з метою діагностики інф. захв.,спричинених патог. та умовно-патог. м/фл.Визначення чутливості/резистентності м/орг.до антибакт.препаратів з метою раціональної терапії.Сан.-епід.контроль лікарняного середовища.)

Фельдшер лаборант з бактеріології.(Бактеріологічна лабораторія)

з 03.2000 по 09.2016 (16 років 6 місяців)
"Державна Санітарно- Епідеміологічна Служба Державного департаменту України", Київ ("Державна СЕС України-система підрозділів санітарно-епідеміологічного профілю, діяльніст яких спрямована на профілактику інфекційних хвороб,своєчасне виявлення вогнищ інфекцій та їх усунення.Володіння всіма методами лабораторних аналізів.)

Освіта

Перший Київський медичний коледж.

Фельдшер лаборант. Медико-профілактична справа., Київ
Середня спеціальна, з 1996 по 2020 (23 роки 5 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: