Резюме від 4 листопада 2022 PRO

Наталія

Бухгалтер, спеціаліст з персоналу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 11.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
ТОВ Континіум - Трейд, Луцьк (Торгівля)

Нарахування заробітної плати, відпустки, лікарняні, звільнення, виконавчі листи. Касова дисципліна. Відрядні. Авансові звіти. Декларування ціни на соціальні продукти. Внесення курсових різниць.

Бухгалтер

з 03.2020 по 09.2020 (6 місяців)
АТ "Волиньгаз", Луцьк (Розподілення газоподібного палива через місцеві (локальні) трубопроводи)

Ведення розрахунків з покупцями та замовниками (фізичні, юридичні особи), ведення 333 рахунку, проведення аналізу особових рахунків покупців, склалання актів звірки з контрагентами, контроль дебіторської та кредиторської заборгованостей, формування внутрішньої звітності.

Бухгалтер

з 12.2019 по 02.2020 (2 місяці)
ПП «Промбуд-5», Луцьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення кадрової документації, ведення табелю обліку робочого часу, прийом/звільнення працівника, формування довідок для призначення пенсійних виплат, обробка первинних документів, розрахунки з постачальниками та підрядниками, здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк, розрахунки з бюджетом, контроль кредиторської та дебіторської заборгованостей, оформлення авансових звітів.

Бухгалтер

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
ПФ "Пандора", ФОП Матросова Т.А., Луцьк (бухгалтерський облік й аудит; консультування з питань оподаткування)

Складання бухгалтерської та податкової звітності, досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку від первинної документації до формування та здачі звітності контролюючим органам та Фондам, ведення кадрової документації, обробка первинних документів, нарахування та розрахунок заробітної плати, відпускних, лікарняних, здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк, розрахунки з бюджетом, виставлення рахунків клієнтам, контроль кредиторської та дебіторської заборгованостей, формування податкових накладних.

Головний спеціаліст

з 08.2002 по 03.2017 (14 років 7 місяців)
Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області, Луцьк (обов'язкового соціального страхування)

Контроль за правильністю нарахування та своєчасністю сплати пенсійного збору, єдиного соціального внеску; контроль за правильністю заповнення звітності (юридичними та фізичними особами); здійснення перевірок юридичних осіб, щодо правильності нарахування внеску на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування; відповідність даних первинної документації (відомості нарахування заробітної плати, табелі обліку робочого часу, договори виконання робіт, договори ЦПХ) та даних головної книги; виявлення порушень пенсійного законодавства та відповідно накладення штрафних санкцій, застосування адміністративних штрафів до посадових осіб організацій, що підлягали перевірці, а також за інші порушення передбачені законом; прийняття звітності у юридичних та фізичних осіб; надання консультацій платникам податку, пенсіонерам та пересічним громадянам; надання відповідей на запити платникам податку; видача довідок; формування внутрішніх звітів по відділу; допомога співробітникам та їх навчання; вивчення законодавчо-нормативної бази.
Призначення та перерахунок пенсій по віку, пільгових пенсій, по втраті годувальника; формування пенсійних справ; заповнення Ф-10 (реєстрація новопризначених справ та перерахунки пенсій); оформлення супутніх документів; надання відповідей по запитах пенсіонерів; видача трудових книжок; надання консультацій громадянам в тому числі пенсіонерам, що звернулись в Управління.

Освіта

Луцький державний технічний університет

Облік і аудит, Луцьк
Вища, з 1998 по 2004 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet M.E.Doc 1С:Бухгалтерія Робота з оргтехнікою Бухгалтерський облік Арт-Звіт Ведення звітності

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: працьовита, цілеспрямована, відповідальна, чесна, вмію працювати в колективі та знаходжу спільну мову з оточуючими, швидко навчаюсь.
Сімейний стан - заміжня.
Діти: два сини 9-ми та 14-ти років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: