- PRO
Олег
Керуючий рестораном, адміністратор ресторану, 35 000 грн
- Розглядає посади:
- Керуючий рестораном, адміністратор ресторану, Адміністратор
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7090239/
Досвід роботи
Керуючий кухнею
з 11.2023 по нині
(1 рік 9 місяців)
Glovo, Київ (Транспорт, логістика)
-Організація безперебійної роботи кухні.
-Контроль за дотриманням внутрішніх правил персоналом кухні.
-Організація роботи персоналу, вирішення конфліктних ситуацій.
-Контроль за дотриманням чистоти в приміщенні.
-Контроль якості харчових продуктів.
-Робота з курʼєрами.
-Проведення аудитів недільних, місячних.
-Виконання адміністративних завдань.
-Виконання і дотримання системи XACCП отримання сертифікату.
Адміністратор доставки
з 09.2023 по 11.2023
(2 місяці)
Glovo, Київ (Транспорт, логістика)
Організація безперебійної роботи кухні
Контроль за дотриманям внутрішніх правил персоналом кухні
Організація роботи персоналу, вирішення конфліктних ситуацій
Контроль за дотриманням чистоти в приміщенні
Контроль якості харчової продукції
Ефективна взаємодія з постачальниками
Робота з кур'єрами (видача замовлення)
Керуючий рестораном
з 07.2020 по 08.2023
(3 роки 1 місяць)
Портер Паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування, організація і контроль проведення концертних заходів на загальну кількість до тисячі гостей, вечірок, святкових заходів, благодійних концертів до чемпіонатів федерації кікбоксингу, чемпіонатах по більярду та дартсу на загальній площі 2500 кв.м.
Організація і контроль роботи ресторану і служби доставки.
Планування і бюджет, оптимізація статей витрат (списання, трудовитрати, інше)
Пошук і підбір нового персоналу, навчання, адаптація і мотивація.
Аналіз роботи закладу на основі відгуків і внутрішніх перевірок, виявлення і усунення "слабких місць".
Взаємодія з контролюючими органами, орендодавцями, постачальниками, обслуговуючими компаніями.
Дотримання усіма співробітниками внутрішніх стандартів компанії.
Фінансова і статистична звітність, ведення внутрішньої документації.
Проведення переобліків, аналіз надлишків/недостач.
Контроль персоналу на предмет фінансових зловживань (адміністратори, офіціанти).
Табелювання співробітників, нарахування премій.
Адміністратор
з 01.2020 по 07.2020
(6 місяців)
Портер Паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи залу ресторану : контроль роботи офіціантів, бармена (допомога і заміщення при необхідності)
Контроль роботи кухні, своєчасна видача замовлень, їх зовнішній вигляд і смакові якості.
Створення комфортних умов для гостей, дозвіл конфліктних ситуацій.
Звітність, внутрішня і фінансова.
Організація роботи служби доставки.
Допомога при відкритті нового закладу.
Адміністратор
з 02.2016 по 05.2019
(3 роки 3 місяці)
Линас, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Ведення документації, звіти, касова дисципліна, підбір, навчання та адаптація персоналу, контроль роботи усіх ліній, контроль сервісу, робота з постачальниками, робота в 1 з, контроль інвентаризації.
Помічник керівника
з 01.2014 по 02.2015
(1 рік 1 місяць)
Група компаній Добродій, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Обов'язки: забезпечення організації усіма ТМЦ, контроль за справністю устаткування в приміщеннях організації, планування проведення ремонтно-будівельних робіт, взаємодія з обслуговуючими організаціями, укладення і супровід договорів на закупівлю ТМЦ і виконання робіт, організація робочих місць, організація виставкових заходів, проведення інвентаризації, робота з первинним фінансовим документом, взаємодія з перевіряючий служба. Самостійне ведення бухгалтерського і податкового обліку, кадрова документація підприємства, подання звітності в контролюючі органи. Розробка внутрішньої документування.
Помічник керівника
з 04.2012 по 08.2013
(1 рік 4 місяці)
Група компаній "Техноторг", Миколаїв (Сільське господарство, агробізнес)
Ведення обліку імпорту, експорту, управління логістикою, рентабельність постановки рейсів, коригування вантаження,
Бухгалтер
з 11.2008 по 04.2012
(3 роки 5 місяців)
Група компаній "Техноторг", Миколаїв (Сільське господарство, агробізнес)
Ведення податкового обліку, транспортного обліку, обробка банківських платежів, робота з клієнтами, постачальниками, ведення бухгалтерського обліку складу, виписування реєстраційних документів Держтехнагляду і ДАІ, консультація потенційних клієнтів.
Освіта
Національний університет "ім.Сухомлинского"
Економічний, Миколаїв
Вища, з 2012 по 2013 (1 рік)
Південнослов'янський інститут Київського славістичного університету
Економічний, Миколаїв
Незакінчена вища, з 2010 по 2012 (2 роки)
Миколаївський торговельно-економічний кооперативний технікум
Економічний, Миколаїв
Незакінчена вища, з 2006 по 2008 (2 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Учбовий центр бухгалтерських технологій
2013, 1 місяць
Знання і навички
- Користувач ПК
- MS Office
- 1С
- 1С:Бухгалтерія
- Знання офісних програм
- M.E.Doc
- Клієнт-Банк
- Бухгалтерський облік
- 1С:Торгівля і склад
- Впевненість
- Банківська справа
Додаткова інформація
Маю високі комунікативні навички та організаторські здібності, аналітичне мислення, відповідальність. Легко засвоюю нові знання. Уміння працювати в команді, розумію цілі та завдання, завжди дотримуюся корпоративної етики, сумлінно підходжу до рішення поставлених завдань.
Водійське посвідчення: Категорії В
Інші резюме цього кандидата
- PRO
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керуючий проєкту, Glovo, 1 рік 11 місяців
- Помічник керівника, ТОВ "Дженерал-Лайт", 5 років 9 місяців
Схожі кандидати
-
Керівник готелю ресторану
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ -
Керуючий рестораном
45000 грн, Київ