Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7101692

Фінансовий директор, провідний спеціаліст з МСФЗ, аудитор, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

КЕРІВНИК ВІДДІЛУ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Організація системи контролю якості в аудиторській фірмі.
Проведення аудиту відповідно до МСА, МСФЗ (IAS, IFRS) або ПСБО, податкового законодавства.
Підготовка Аудиторських звітів за результатами аудиту та складання Звіту незалежного практика спеціаліста за результатами інших супутніх послуг.
Трансформація звітності, складеної за ПСБО у звітність відповідно до вимог МСФЗ (IAS, IFRS).
Підготовка консолідованої фінансової звітності (Звіт про фінансове становище; Звіт про прибутки та збиток та інший сукупний доход; Звіт про рух грошових коштів; Звіт про зміни у власному капіталі) по МСФЗ (IAS, IFRS) групи компаній.
Перевірка фінансової звітності та податкових декларацій;
Аналіз фінансово-господарської діяльності, розрахунок фінансових показників діяльності компанії.
Розробка рекомендацій щодо усунення виявлених порушень, виявлених у результаті аудиторської перевірки написання листів до керівництва.
Аудит податкового обліку та звітності. Комплексна перевірка, аудит діяльностіПідприємства. Аналіз фінансово-господарської діяльності.
Трансформація звітності за МСФЗ.
Управління ризиками та контроль якості під час виконання аудиторських завдань та надання інших послуг, пов'язаних з аудиторською діяльністю.
Контроль за дотриманням аудиторської організації та її працівниками правил незалежності та принципів етики при виконанні аудиторського завдання та надання інших послуг, пов'язаних з аудиторською діяльністю.
Консультування працівників аудиторської організації зі складних та спірних питань під час виконання аудиторського завдання та надання інших послуг, пов'язаних з аудиторською діяльністю.
Моніторинг внутрішньої системи контролю за якістю послуг аудиторської організації.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА КУА

з 10.2021 по 01.2022 (3 місяці)
Компанія управління активами «Інвестиційні партнери», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Повний бухгалтерський та податковий облік фінансовогосподарської діяльності підприємств з українським та іноземнимкапіталом.
Складання регламентованої звітності.
Підготовка та надання управлінської аналітичної звітності дляподаткового планування.
Звітність перед Національною комісією з цінних паперів тафондового ринку.
Підготовка річних операційних бюджетів;
Підготовка звітності акціонерних товариств для НКЦПФР.
Підготовка та подача фінансової звітності за МСФЗ в електронномуформаті IXBRL. Таксономія UA XBRL МСФЗ.
Консолідована фінансова звітність за МСФЗ в електронному форматіIXBRL.Щотижня Щомісяця, щокварталу підготовка набору управлінськихзвітів, включаючи P&L, Cash-Flow, Balance, Budget, загальнийбюджет, горизонтальний і вертикальний аналіз фінансовоїзвітності, SVP-аналіз, розрахунок фінансових показників.

БУХГАЛТЕР ЕКСПЕРТ МСФЗ

з 11.2018 по 02.2021 (2 роки 3 місяці)
Аудиторська компанія «РСМ Україна», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Аудит неприбуткових організацій, що фінансуються USAID, SIDA та ін. Комплексна перевірка достовірності звітності прибуткових організацій в рамках обов'язкового аудиту.
Проведення аудиту відповідно до Міжнародних стандартів, контролю якості, аудиту, огляду, інших гарантій та супутніх послуг, МСБО, податкового законодавства МСФЗ;
Аудит сфери фінансового, управлінського та податкового обліку; Перевірка фінансової звітності та податкових декларацій;
Аналіз фінансово-господарської діяльності, розрахунок фінансових показників підприємства;
Підготовка Аудиторських звітів за результатами аудиту та підготовка Звіту незалежного практикуючого лікаря за результатами інших супутніх послуг;
Розробка рекомендацій щодо усунення виявлених порушень за результатами перевірки; написання листів керівництву, звітів; Трансформація фінансової звітності відповідно до вимог МСФЗ (МСБО, МСФЗ);
Складання консолідованої фінансової звітності групи компаній. Формування облікової політики відповідно до МСФЗ; Підготовка консолідованої фінансової звітності (Звіт про фінансовий стан; Звіт про прибутки та збитки та інший сукупний дохід; Звіт про рух грошових коштів; Звіт про зміни у власному капіталі) відповідно до МСФЗ, МСФЗ групи компаній;
Коригування взаєморозрахунків між компаніями групи згідно з МСФЗ (МСБО, МСФЗ).

АУДИТОР

з 03.2018 по 11.2019 (1 рік 8 місяців)
Компанія з управління активами «Валпрім», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Проведення внутрішніх аудитів понад 40 компаній.
Проведення ревізій, написання звітів за результатами ревізій, виконання спеціальних завдань.
Оформлення результатів тестування.
Оцінка системи внутрішнього контролю, достовірності використовуваної інформації та звітності.
Проведення внутрішнього аудиту діяльності холдингових компаній. Аудит бізнес-процесів компанії (продажі, закупівлі, робота з дебіторами, збереження запасів та основних засобів, виробництво, робота з банками, бюджетне планування та ін.);
Оцінка ефективності системи внутрішнього контролю Компанії, розробка та встановлення внутрішнього контролю бізнес-процесів.
Проведення службових розслідувань за дорученням керівництва; Участь в інвестиційному аналізі та управлінні проектами, з яких були реалізовані проекти з придбання компаній.
Проведення фінансового due diligence, визначення основних показників фінансового стану компанії та їх аналіз з метою оцінки перспектив придбання бізнесу та його подальшого розвитку.
Tax Due Diligence (Tax Due Diligence) аналіз усіх податкових аспектів бізнесу, включаючи оцінку поточного податкового навантаження, основних податкових нарахувань на рахунках і відносин з податковими органами.
Забезпечення організації бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві, формування та своєчасне подання повної та достовірної бухгалтерської інформації про діяльність підприємства, його майновий стан, доходи і витрати.
Аудит всіх сфер фінансового, управлінського та податкового обліку; Фінансовий контроль окремих ризикових операцій;
Аналіз фінансово-господарської діяльності, розрахунок фінансових показників підприємства;
Перевірка фінансової звітності та податкових декларацій. Написання рекомендацій щодо виправлення помилок у бухгалтерській та податковій звітності;
Участь в інвентаризації, перевірка якості її проведення та оцінка результатів; Перевірка дотримання існуючих норм і процедур та цільового використання коштів;
Аналіз бізнес-процесів, методів та оцінки бізнес-ризиків, розробка рекомендацій щодо їх мінімізації; Здійснення поточного контролю за фінансово-господарською діяльністю;
Підготовка звітів про проведені перевірки, консультаційні послуги та видані стандартні показники в рамках стандартів внутрішнього контролю;
Контроль своєчасності закриття виявлених ризиків та зауважень аудиторів. Допомога працівникам відділів підприємства з питань бухгалтерського обліку, контролю, звітності. Контроль за виконанням попередніх перевірок

ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА З ФІНАНСОВИХ ПИТАНЬ

з 10.2017 по 03.2018 (5 місяців)
ТОВ «Літелс Груп» (ТОВ «СКБМ» ТОВ «Вімпіл», ТОВ «УІПП», ТОВ «СКБМ», ТОВ «ЕТП», ТОВ «Промінада», ТОВ «Промрегіонпостач» ТОВ «ТПСе, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

За короткий термін було сформовано повністю систему управлінської звітності та контроль за реалізацією проектів та програм.
Розроблені нові форми управлінської звітності розроблені, впроваджені та використовуються компанією зараз. Що дозволило прискорити терміни щодо прийняття управлінських рішень.
Впровадження управлінської звітності у 1С «Управління торговим підприємством» Було проведено процес автоматизації управлінського обліку та звітності.
Підвищення прибутку та підвищення ефективності відділу.
Залучення додаткового фінансування.
Трансформація звітності відповідно до МСФЗ (звірка внутрішньо групових оборотів, коригування виручки, основних засобів, нарахування резервів).
Участь в інвестиційному аналізі та управлінні проектами, з яких реалізовано проекти з придбання компаній.
Проведення Фінансової оцінки Due diligence визначення ключових показників фінансового стану компанії та проводиться їх аналіз, щоб оцінити перспективи придбання бізнесу та його подальшого розвитку.
Податковий Due Diligence (Tax Due Diligence) аналіз всіх податкових аспектів бізнесу, що включає оцінку поточного податкового навантаження, основних податкових нарахувань за рахунками та взаємовідносин з податковими органами.
Забезпечення організації бухгалтерського обліку та звітності на підприємстві, формування та своєчасне подання повної та достовірної бухгалтерської інформації про діяльність підприємства, його майнове становище, доходи та витрати.
Формування та контроль виконання фінансового плану, формування звітів P&L, CashFlow та Balance, управління фінансами компанії.
Управління грошовими ресурсами компанії, забезпечення своєчасного проведення платежів.
Проведення Фінансової оцінки Due diligence визначення ключових показників фінансового стану компанії та проводиться їх аналіз, щоб оцінити перспективи придбання бізнесу та його подальшого розвитку.
Контроль за дотриманням фінансової дисципліни, виконанням договірних зобов'язань та надходженням доходів.
Організація та аналізу всіх видів витрат/доходів підприємства з метою подальшої оптимізації.Упорядкування управлінських звітів формату план-факт за результатами діяльності Групи;
Управління фінансовими ресурсами підприємства для забезпечення поточної операційної та інвестиційної діяльності;
Контроль та оптимізація процесів ведення управлінського та бухгалтерського обліків;
Контроль за виконанням бюджету, виявлення та аналіз відхилень від планових показників, оперативне коригування бюджету; контроль за ефективним використанням та цільовим використанням власних та позикових коштів;
Факторний аналіз основних показників діяльності підприємства (виручка. собівартість, прибуток тощо);
Проведення економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства за даними бухгалтерського обліку та звітності з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, усунення втрат та непродуктивних витрат.

АУДИТОР

з 04.2017 по 10.2017 (6 місяців)
Аудиторская компания ООО «БДО», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

ДОСТИЖЕНИЯ
•Выполнены проекты по трансформации и консолидации финансовой отчетности групп компании в соответствии с МСФО .
•Выполнены проекты по комплексной проверке достоверности финансовой и налоговой отчетности прибыльных организаций в рамках обязательного аудита. Были выработанные рекомендации.
ФУНКЦИИ
•Проведения аудита в соответствии с МСА, МСФО (IAS, IFRS) или ПСБО, налогового законодательства;
•Составление Аудиторского отчетов по результатам аудита и составления Отчета независимого практика специалиста по результатам других сопутствующих услуг;
•Трансформация отчетности, составленной по ПСБУ в отчетность в соответствии с требованиями МСФО (IAS, IFRS);
•Подготовка консолидированной финансовой отчетности (Отчет о финансовом положении; Отчет о прибылях и убытке и прочем совокупном доходе; Отчет о движении денежных средств; Отчет об изменениях в собственном капитале) по МСФО (IAS, IFRS) группы компаний;
•Проверка финансовой отчетности и налоговых деклараций;
•Анализ финансово-хозяйственной деятельности, расчёт финансовых показателей деятельности компании;
•Выработка рекомендаций по устранению выявленных нарушений, выявленных в результате аудиторской проверки написание писем руководству.

АУДИТОР

з 11.2015 по 07.2016 (8 місяців)
Аудиторська фірма Кreston International, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Виконано проекти з трансформації та консолідації фінансової звітності груп компанії відповідно до МСФЗ.
Виконано проекти з комплексної перевірки достовірності фінансової та податкової звітності прибуткових організацій у рамках обов'язкового аудиту. Були вироблені рекомендації.
Проведення аудиту відповідно до МСА, МСФЗ (IAS, IFRS) або ПСБО, податкового законодавства;
Складання Аудиторських звітів за результатами аудиту та складання Звіту незалежного практика спеціаліста за результатами інших супутніх послуг;
Трансформація звітності, складеної за ПСБО у звітність відповідно до вимог МСФЗ (IAS, IFRS);
Підготовка консолідованої фінансової звітності (Звіт про фінансове становище; Звіт про прибутки та збиток та інший сукупний доход; Звіт про рух грошових коштів; Звіт про зміни у власному капіталі) по МСФЗ (IAS, IFRS) групи компаній;
Перевірка фінансової звітності та податкових декларацій;
Аналіз фінансово-господарської діяльності, розрахунок фінансових показників діяльності компанії;
Розробка рекомендацій щодо усунення виявлених порушень, виявлених у результаті аудиторської перевірки написання листів до керівництва.

ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР ЕКОНОМІСТ

з 01.2009 по 06.2014 (5 років 5 місяців)
ТОВ "Керовейл Трейдінг Україна", Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Успішний досвід ведення кількох юридичних осіб, які перебувають у різних системах оподаткування.
Успішний досвід проходження камеральної перевірки, відсутність штрафів.
Бухгалтерський облік у компанії. Успішне ведення бухгалтерського та податкового обліку необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов'язань, доходів та витрат у повному обсязі відповідно до ПСБО та ПКУ. Успішний досвід проходження аудиторських перевірок.
Займалася підготовкою фінансових звітів (бухгалтерський баланс, звіт про фінансові результати, зміни капіталу, рух грошових коштів) для подальшої здачі в інспекції та фонди. Грамотно складена звітність дозволила уникнути штрафних санкцій та відшкодувати ПДВ.
Щомісяця становила бюджет доходів та видатків у програмі «1С Підприємство 8.2», оптимізувала податкові виплати, завдяки чому вдалося скоротити витрати на 20%.
Здійснювала контроль касових операцій. Виявила ряд недоліків, вжила заходів щодо їх усунення. Економія фінансів компанії.
Ведення бухгалтерського та податкового обліку необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов'язань, доходів та витрат у повному обсязі відповідно до ПСБО та ПКУ.
Формування облікової політики, забезпечення фінансової стійкості підприємства.
Контроль за правильністю оформлення бухгалтерських документів та відображенням операцій на рахунках бухгалтерського обліку у 1С «Бухгалтерія» 8.2.; 8.3.
Облік та контроль наявності первинної документації, контроль за дотриманням порядку оформлення первинної документації.
Проведення звірок із контрагентами, відстеження в обліку реальної заборгованості; Облік договорів із контрагентами.
Робота у програмі «Клієнт банку», оформлення виписок за рахунками.
Занесення платіжних доручень у програму 1С «Бухгалтерія» та передача їх до банку; формування платіжних доручень за допомогою системи "Клієнт-банку", 1С: "Бухгалтерія"; відправлення платіжних доручень до банків та контролювання їх станів.
Ведення бухгалтерського та податкового обліку господарських операцій та відображення у бухгалтерському та податковому обліку Проведення інвентаризації основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та коштів, формування протоколів за результатами інвентаризації.
Ведення кадрового обліку, нарахування та виплата заробітної плати працівникам, контроль витрачання фонду заробітної плати Ведення кадрової документації; Авансові звіти.
Підготовка фінансової звітності, податкової декларації та звітності до пенсійного фонду; підготовка статистичної звітності, та подання інших видів періодичної звітності здача звітності за фондами. Звітність перед вищим керівництвом. Інші бухгалтерські завдання.
Проведення економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства за даними бухгалтерського обліку та звітності з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, усунення втрат та непродуктивних витрат.
Взаємодія з банками щодо розміщення вільних фінансових коштів.

БУХГАЛТЕР ЕКОНОМІСТ

з 02.2008 по 11.2009 (1 рік 9 місяців)
ТОВ «Рентсервіс», Київ (Нерухомість)

Ведення обліку необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов'язань, доходів та витрат;
Оформлення первинної документації, ведення бухгалтерського обліку господарських операцій; відображення операцій на 1С «Бухгалтерія» версії 8.2.
Комунікації з контрагентами з питань відсутніх документів: актів, прибуткових накладних, податкових накладних, звітів щодо послуг, іншої первинної документації; уточнення дат та сум; за запитами та погодженнями на коригування податкових накладних;
Робота у програмі «Клієнт банку», оформлення виписок за рахунками;
Занесення платіжних доручень до програми 1С «Бухгалтерія»;
Формування платіжних доручень за допомогою системи "Клієнт-банку", 1С: "Бухгалтерія"; відправлення платіжних доручень до банків та контролювання їх станів;
Ведення бухгалтерського та податкового обліку господарських операцій та відображення у бухгалтерському та податковому обліку; облік договорів із контрагентами; Формування актів звірок за клієнтами та податками.
Проведення інвентаризації основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та коштів, формування протоколів за результатами інвентаризації;
Нарахування та виплата заробітної плати, розрахунок податків та зборів; Оформлення та реєстрація наказів на відрядження;
Підготовка фінансової звітності, податкової декларації та звітності до пенсійного фонду; підготовка статистичної звітності, та подання інших видів періодичної звітності здача звітності за фондами.

Освіта

Київський національний імені Тараса Шевченка. Магістр економічних наук спеціальність «Економіка підприємств», Спеціалізація «Облік та аудит»

Економічний факультет, Київ
Вища, з 2003 по 2009 (6 років)

•Магістр економічних наук спеціальність «Економіка підприємств», Спеціалізація «Облік та аудит» Економічний факультет, Бухгалтерський облік, аналіз та аудит.
• Тема дипломної роботи магістра: «Методологія та організація фінансового обліку, економічного аналізу та аудиту необоротних активів»;
• Тема дипломної роботи бакалавра: «Облік та аналіз розрахункових операцій банку (ВАТ "Райффайзен Банк Аваль"»)

Додаткова освіта та сертифікати

Міжрегіональна Академія управління персоналом. Курс «Менеджер з допоміжної діяльності з питань фінансів»

Свідоцтво 2021 рік

Сертифікований головний бухгалтер з МСФЗ. INTERNATIONAL ALLIANCE OF PROFESSIONAL BUSINESS ELITES (IAPBE)

Сертифікат 2021 рік

Курс з Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг.

Рік закінчення 2017

ДП "Статус-Інформ" Інститут сертифікованих професіоналів обліку та аудиту, Програма з підготовки аудиторів.

Рік закінчення 2017

Курси ДипІФР, Підготовка консолідованої фінансової звітності

Рік закінчення 2017

Курс «Бухгалтер-економіст-главбух – МСФЗ». Навчальний центр "Анастасія"

2014

Знання і навички

Business audit of an enterprise: financial audit, commercial Carrying out a financial analysis of the company's activities Preparation of financial and management reports Preparation of Audit Reports based on the results of the audit Preparation of consolidated financial statements Preparation of accounting policies in accordance IFRS Optimization of taxation. Budgeting control. Implementation of management reporting in 1C Comprehensive audit of the reporting of profitable organizations Transformation of financial statements IFRS Управління активами підприємства. Бізнес аудит підприємства. Управління рухом фінансових ресурсів підприємства Організація управлінського, фінансового, податкового обліку Проведення фінансового аналізу діяльності підприємства. Організація та проведення аудиту відповідно до МСА та МСФЗ Складання фінансової звітності відповідно до МСФЗ Впровадження Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку Проведення процедур Due Diligence Знання податкового, цивільного, господарського законодавства Складання Аудиторських звітів за результатами аудиту Підготовка консолідованої фінансової звітності групи Комплексна перевірка достовірності звітності прибуткових ТОВ Аудит фінансового, управлінського та податкового обліку Податковий Due Diligence (Tax Due Diligence) аналіз Знание налогового и гражданского, хоз. законодательства Контроль ведения деятельности предприятия Проведение внутренних аудитов Контроль правильности ведения бухгалтерского учета в компании Повышение эффективности бизнес-процессов компании Управление финансовыми потоками предприятия Организация работы финансово-бухгалтерской службы компании Анализ ключевых финансовых показателей, контроль Ведение управленческого учета нескольких юридических лиц и ФОП Внедрение управленческой отчетности в 1С "УТП" Контроль подготовки и сдачи бухгалтерской, налоговой отчетности Контроль за соблюдением правил оформления первичных документов Управление рисками: анализ и снижение финансовых рисков Финансовое планирование (стратегическое и ежемесячное) Составление Аудиторского отчетов по результатам аудита Подготовка консолидированной финансовой отчетности МСФО Проведение Due Diligence Бюджетирование контроль подготовки бюджета и отслеживание его вы Проведение план -факторного анализа деятельности компании Аудит діяльності підприємства: фінансовий аудит. Налагодження ефективної роботи фінансово-бухгалтерської служби Трансформація звітності за МСФЗ. Консолідація фінансової звітності групи компаній Формування звітів P&L CashFlow і Balance Комплексна перевірка, аудит діяльності підприємства Міжнародні стандарти фінансової звітності МСФЗ (IAS)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — вище середнього

Додаткова інформація

ПОСАДА:
CFO / Фінансовий директор
Financial Manager/ Фінансовий менеджер
Auditor / Аудитор
IFRS specialist / Спеціаліст МСФЗ
Accountant / Бухгалтер

12 років досвіду роботи на посадах фінансового контролера, гол.бухгалтера, спеціаліста МСФЗ, аудитора, заступника директора з фінансових питань.
Маю досвід роботи у різних сферах: бізнес-послуги; інтернет бізнес; салон краси; медицина; освіта; ресторан та громадське харчування; виробництво; агро сектор, фермерство; ЗМІ; будівництво; торгівля; транспорт; туристичний бізнес; та ін.
За свою професійну кар'єру мною було виконано багато проектів підприємств з аудиту управлінського, податкового та фінансового обліку великих компаній різних сфер діяльності. Проекти з внутрішнього аудиту для власників бізнесу.
Я спеціаліст в галузі МСФЗ. Займаюсь консолідацією фінансової звітності груп компаній.
Намагаюся свою роботу виконувати якісно на 100%, і вкластися у потрібні терміни.

Ключові компетенції:
Головний бухгалтер (IAPBE) Фахівець із фінансової звітності. Внутрішній аудитор. Фахівець МСФЗ.
• Запобігання шахрайству, помилкам, розкраданням у компаніях.
• Орієнтація на вирішення бізнес-завдань, щоб було враховано інтереси власника бізнесу.
• Займаюсь автоматизацією та оптимізацією процесів у бухгалтерії та виправлення помилок.
• Можу швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях і вирішувати проблеми, що виникли, та форс-мажорі успішно. Можу відстояти права компанії щодо претензій податкових інспекцій.
• Займаюся бізнес-аудитом підприємства: фінансовий аудит, комерційний аудит, маркетинговий аудит, аудит виробництва та закупівель, IT-аудит.
• Займаюсь проведенням фінансового аналізу діяльності компанії.
• Займаюсь організацією управлінського, фінансового, податкового обліку
• Організація та проведення аудиту з урахування вимог щодо контролю якості відповідно до МСА та МСФЗ (IFRS, IAS).
• Складаю фінансову звітність відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності та Національних стандартів бухгалтерського обліку.
• Участь у консалтингових проектах у галузі облікових угод МСФЗ та їх управління, оптимізація фінансового управління та управлінського обліку, бізнес-планування, а також у створенні аналізу фінансового стану великих промислових підприємств, участь у проектах Due Diligence.
• Займаюсь впровадженням Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку на підприємстві.
• Проводила процедури фінансового Due Diligence. Оцінка справедливої ​​вартості компанії.
• Займаюся формуванням звітів P&L, CashFlow та Balance та інших управлінських звітів при управлінні фінансами компанії.
• Стратегічне планування та бюджетування.
• Орієнтація на бізнес клієнта – при пошуку рішень завжди враховую цілі та інтереси компанії, намагаюся максимально економити гроші компанії.

Професійні навички:
• Знання податкового та цивільного, господарського законодавства України, міжнародних стандартів фінансової звітності (IAS, IFRS), ПСБО та Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг.
• Планування та проведення аудиторських перевірок відповідно до МСА, МСФЗ (IAS, IFRS) чи ПСБО, податкового законодавства.
• Складання коригувань за результатами аудиторських перевірок,
• Складання Аудиторських звітів за результатами аудиту та складання Звіту незалежного практика спеціаліста за результатами інших супутніх послуг; написання листів до керівництва за результатами перевірки.
• Підготовка консолідованої фінансової звітності (Звіт про фінансове становище; Звіт про прибутки та збиток та інший сукупний доход; Звіт про рух грошових коштів; Звіт про зміни у власному капіталі) по МСФЗ (IAS, IFRS) групи компаній;
• Підготовка фінансової звітності з ПСБО чи МСФЗ відповідно до податкового законодавства України;
• Підготовка облікової політики відповідно до ПСБО чи МСФЗ;
• проведення фінансового аналізу фінансової звітності розрахунок фінансових коефіцієнтів;
• Формування облікової політики з ПСБО та МСФЗ;
• Підготовка податкової декларації та звітності до пенсійного фонду; підготовка статистичної звітності.
• Оптимізація оподаткування. Бюджетування, контроль підготовки бюджету та відстеження його виконання.
• Cash Flow management групи компаній;
• Аналіз ключових фінансових показників, контроль за підтриманням нормального рівня оборотного капіталу, включаючи планування та аналіз.
• Забезпечення своєчасної управлінської звітності, зокрема консолідованої;
• Впровадження управлінської звітності до 1С «Управління торговим підприємством».

Особисті якості:
• Я ініціативна людина, якщо бачу, що роботу можна автоматизувати, оптимізувати що в результаті заощадить мій час і час співробітників, то намагатимусь впровадити більш ефективні процеси.
• У мене високий рівень відповідальності та усвідомлення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: