Резюме від 29 березня 2024 PRO

Олександр

Начальник керівника, управління, відділу, служби інформаційної безпеки, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник служби охорни державної таємниці

з 03.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Збройні Сили України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Начальник управління захисту інформації Апарату директора з економічної та інформаційної безпеки

з 07.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
АТ «Укрзалізниця», Киев (Транспорт, логістика)

•організація роботи управління щодо ефективного виявлення та запобігання правопорушень у сфері інформаційної безпеки, забезпечення і координація діяльності у сфері кібербезпеки та інформаційної безпеки структурних підрозділів Товариства, які забезпечують кіберзахист та захист інформації в Товаристві, а також формування та реалізація галузевої політики у сферах технічного захисту інформації, кіберзахисту, захисту інформаційних ресурсів Товариства та інформації, вимога щодо захисту якої встановлена законом в інформаційно-телекомунікаційних системах і на об’єктах інформаційної діяльності Товариства.

Освіта

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Спеціальність «Захист інформації з обмеженим доступом та автоматизація її обробки» та здобув кваліфікацію спеціаліста-інженера з радіоелектроніки., Киев
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

2013 – Курс «Построение систем безопасности и эксплуатация сети банкоматов и отделений банков на основе программно-аппаратного комплекса «Интелект».
2018 – Учбовий комбінат Добровільного пожежного товариства України та здобув кваліфікацію Електромонтер охоронно-пожежної сигналізації.
2019 – ТОВ «Навчально-виробничий центр «Новатор» НПАОП 0.00-1.15-07 з безпечного виконання робіт на висоті із застосуванням індивідуальних страхувальник засобів.
2019 – Сетевые Технологии «ITIL-Sec Information Security Management».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами