Резюме від 14 березня 2024 PRO

Марина

PHP Developer

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Програміст PHP

з 06.2023 по 09.2023 (3 місяці)
Emis, Дніпро (IT)

Виконувала роботи по сайтам клієнтів та по власним сайтам компанії.
Ознайомилася і успішно виконувала доробки на Joomla, OpenCart, WordPress та у фреймворку Laravel, а також на "чистому" PHP. Часто доводилось виявляти недоробки і баги попередніх програмістів та виправляти їх. Отримала досвід створення кількох телеграм-ботів, Landing Page на WordPress, покращила знання MySQL та відточила вміння по перенесенню сайту на тестовий сервер і з тестового серверу на основний.

Найбільше пишаюсь такими досягненнями:
- вдало переклала сайт на застарілій версії Joomla, допрацювала роботу модуля на PHP, щоб при зміні мови, сторінка не змінювалася на головну (так, в застарілій версії воно не працювало автоматично);
- налагодила обмін товарами застарілої 1с з сайтом OpenCart (були конфлікти через версії, які компанія не хотіла змінювати, довелося вигадати спосіб обходу проблем на "чистому" PHP і автоматизувати обмін);
- зробила близько 10 успішних доробок на сайті на Laravel, жодна з яких не зламала роботу сайту :), хочу зауважити, що до цього я не мала жодного досвіду роботи з Laravel і не було нікого, хто міг би мені допомогти або щось пояснити; при цьому це був не звичайний сайт, а сайт зі складною спеціалізованою архітектурою, побудованою за вимогами компанії.

PHP програміст/Спеціаліст техпідтримки/Контент-менеджер

з 11.2016 по 06.2023 (6 років 7 місяців)
ООО, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

2021 р. - червень 2023 р. PHP програміст (початківець). За кілька місяців написала парсер, що дозволяє зберегти структуру сайту та всі його 22 тисячі товарів з характеристиками у БД. При цьому починала писати парсер із поверхневими знаннями PHP та паралельно займалася поточною роботою (суміщаю 3 посади). Жодних курсів у цій сфері я не закінчувала, займалася виключно самонавчанням та направляючими підказками від керівника. У зв'язку з війною була перерва з 24 лютого по початок жовтня. Та коли повернулася до роботи написала скрипт для обробки XML. Окрім цього написала кілька скриптів для власних потреб, наприклад, отримання даних з youtube по API, збереження їх в БД, та виведення на екран необходіних відсортованих даних; налаштувала щоденну відправку даних з Таблиць google в telegram.

2019 р. - 2023 р. спеціаліст технічної підтримки b2b у чаті та по телефону. До обов'язків входить: написання детальних інструкцій для менеджерів та клієнтів, спілкування з менеджерами та клієнтами, пояснення/вирішення простих та складних питань, первинне тестування та виявлення багів після оновлень, внесення пропозицій для покращення роботи сервісу, ведення статистики, фідбек від клієнтів та менеджерів. Робота з базою даних, запит SQL.

2016 р. - 2023 р. контент-менеджер. До обов'язків входить: додавання товарів та інформації на сайти, написання SEO-статей, розміщення їх на сайтах, проставлення html-тегів, навчання людей на посаду контент-менеджера.

Адміністратор/СЕО-фахівець

з 08.2016 по 11.2016 (3 місяці)
Фріланс-проект, Дніпро (IT)

Займалася фріланс-проектом зі створення та просування сайту-візитки.
У вільний час працювала на Etxt, покращувала навички рерайту та копірайту.

Контент-менеджер

з 03.2015 по 07.2016 (1 рік 4 місяці)
ФОП, Дніпро (Інтернет-магазин дитячих іграшок)

Займалася додаванням товарів на сайт, написаним статей, веденням соціальних мереж. Поліпшила знання ПК, SMM, Інтернет, а також покращила володіння сліпим набором. Набула базових знань HTML.

Дистриб'ютор

з 09.2013 по 03.2015 (1 рік 6 місяців)
NSP, Дніпро (БАДи, косметика)

Набула досвіду роботи з людьми (холодні та теплі контакти, прийом вхідних та здійснення вихідних дзвінків, консультування), проводила психологічні тренінги, читала навчальні лекції, була лідером молодіжного руху.

Освіта

ДНУ ім. О.Гончара

Психолог, Дніпро
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Магістр, денна форма навчання

Знання і навички

PHP CSS HTML JavaScript Adobe Photoshop Joomla! MS Office CMS MS Excel MS Word Adobe Illustrator Бітрікс24 MS PowerPoint Користувач Internet Notepad++ Opera Google 1С-Бітрикс Google Chrome Mozilla Firefox Navicat Adobe Premiere Pro Google Ads Adobe Direct Дія MySQL Adobe After Effects

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Вважаю себе здібною людиною з аналітичним складом розуму, для якої дуже важливий розвиток. Мені цікаві логічні завдання, тестування, програмування. Маю невелику теоретичну базу знань, всі мої навички в цій галузі скоріше практичні. Однак я швидко вчуся, мені дуже цікаво, особливо що стосується IT, достатньо пояснити і показати мені роботу один раз, щоб я зрозуміла принцип і навчилася робити те ж саме. Самонавчання у мене також на високому рівні, але розглядаю і можливість додаткового навчання.
Маю такі якості як: уважність, відповідальність, цілеспрямованість, організованість, наполегливість.
Найбільш цінною рисою для роботи в IT-сфері (і найменш привабливою як особистості) вважаю свою здатність помічати помилки і виправляти їх.

Схожі кандидати

PHP developer
50000 грн, Дистанційно

PHP backend developer
35000 грн, Дистанційно

Back-end разработчик (PHP)
Дистанційно

PHP developer
Дистанційно

PHP developer
Дистанційно

Программист (PHP, Laravel, Vue.js)
Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: