Резюме від 24 вересня 2007

Оксана

Менеджер международных проектов

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ОКСАНА ДЮЖЕР

Адреса: вул. Срібнокільська 14-а, кв. 76, Київ, 03068
тел/факс: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
eлектронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

EDUCATION: Журналіст
Київський державний університет імені Шевченка, диплом з відзнакою.

ДОСВІД РОБОТИ:

З березня 2003 – дотепер
Менеджмент проектів& Консультант з ґендерного розвитку

Консультаційна робота, що включає підготовку досліджень, проведення тренінгів для проектів CIDA (Канадське агентство з міжнародного розвитку); менеджмент проектів, їхня оцінка та моніторинг; адміністрування проектів SIDA (Шведське агентство з міжнародного розвитку) «Ольга та Олег», «Олег»; видання однойменного журналу.

З жовтня 2004 – по грудень 2006
Менеджер програм, Український форум ґрантодавців

Розвиток професійної асоціації українських філантропів; її реєстрація, залучення нових членів; підготовка зустрічей УФҐ; зв’язки з громадськістю, бізнесом та державними установами; організація міжнародної конференції донорів в Києві в жовтні 2005-го року.

З вересня 1995 до березня 2003:
Менеджер проектів, Програма Розвитку ООН в Україні

Найголовніші втілені проекти: “Сприяння рівним можливостям в Україні”, “Підтримка жінок фермерів в Україні”, «Нові ролі чоловіків в суспільстві», «Ґендер в ЗМІ», “Демократичні ініціативи в мас-медіа”.

З червня до вересня 1995:
Зв’язки з громадськістю та ЗМІ. Представництво ООН в Україні.

Видала перший інформаційний бюлетень ООН, готувала прес-релізи; розробила та видала публікацію «Україна та ООН: 50 років співробітництва, організовувала прес-конференції та дні ООН.

З березня 1993 до січня 1995:
Директор програм. Бюро партнерства Канада - Україна (CUPO).

Керувала роботою канадських та українських експертів в галузі громадянського суспільства, охорони здоров’я, державної адміністрації та сільського господарства; готувала публікації про діяльність СUPO в Україні; проводила тренінги для канадських партнерів, що приїздили на роботу в Україну.

З листопада l992 до березня l993:
Редактор – перекладач. Дорадча рада при парламенті України.

Добирала, перекладала та редагувала статті для "Дайджеста новин про Україну", видання, що поширювалося серед депутатів ВР України.

З вересня 1990 до серпня 1992:
Координатор програм. Міжнародний фонд «Відродження».

Координувала програму з демократизації мас-медіа, програми стажування юристів, екологічну програму та прав людини; розробила та видала перший бюлетень “Новини Відродження”.

З липня 1983 до вересня 1990:
Журналіт. Оглядач. Завідуюча відділом міжнародних відносин.

•Працювала в національній та регіональній пресі України та Росії: "Робітнича газета", Київ; «Радянська Україна» (нині Демократична Україна», Київ; «Профспілкова газета», Київ; "Северный край", Ямало-Ненецкий округ, Тюменська область, Росія.

СТАЖУВАННЯ:

Квітень - липень 1994:
Програма досліджень та стажування задля реформ в Україні. Оттава, Торонто, Ванкувер, Едмонтон. Канада. Стипендій на програма уряду Канади.

Серпень - листопад 1992:
Стажування з наукової журналістики. Чікиго. Вашингтон. Сіетл. Сан-Франциско. США. Фонд Мак Артурів.

-
ЗНАННЯ МОВ:
Українська – рідна; англійська, російська, французька – вільна; болгарська, польська, іспанська – базова (зі словником).

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: досвід роботи з Windows, Internet Explorer, MS Office (Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Outlook Express); керування автомобілем.

ХОББІ: плавання, теніс, гірські лижі, книги, подорожі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: