Игорь

Шеф-повар, бренд, 60 000 грн

Розглядає посади: Шеф-повар, бренд, Оператор call-центра
Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 36 років
Місто проживання: Одеса
Готовий працювати: Дистанційно, Одеса
Розглядає посади:
Шеф-повар, бренд, Оператор call-центра
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
36 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Стажёр

з 06.2021 по 06.2021 (менш ніж місяць)
Сто рокив тому в перед, Киев (Украинская кухня без стереотипов)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф-повар

з 05.2021 по 10.2021 (6 місяців)
Slow piggy, Одесса (Ресторан. Американская кухня / Коптильня)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф-повар

з 02.2021 по 05.2021 (4 місяці)
Street Pho, Liberec ( Чехия ) (Ресторан. Вьетнамская кухня)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Су-шеф

з 10.2020 по 02.2021 (5 місяців)
Vandal, Одесса (Ресторан. Европейская кухня)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Су-шеф

з 04.2020 по 10.2020 (7 місяців)
Vital Park, Коблево (Отель VIP класса)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф-повар

з 09.2019 по 04.2020 (8 місяців)
Hot snack, Одесса (Бистро)

Шеф-повар

з 01.2019 по 09.2019 (9 місяців)
AYA, Liberec ( Чехия ) (Ресторан. Азиатская кухня)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф-повар

з 01.2018 по 01.2019 (1 рік)
Street Pho, Liberec ( Чехия ) (Ресторан. Вьетнамская кухня)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Повар универсал

з 10.2017 по 01.2018 (4 місяці)
Pytloun Grand Hotel Imperial, Liberec ( Чехия ) (Hotel****)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф повар

з 01.2017 по 10.2017 (10 місяців)
Суши сити, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Пицца, Европейское меню)

Шеф-повар

з 01.2016 по 01.2017 (1 рік)
Eco Food, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Пицца, Европейское меню)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф повар

з 01.2015 по 01.2016 (1 рік)
Сити ланч, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Пицца, Европейское меню)

Шеф-повар

з 02.2014 по 01.2015 (1 рік)
Суши сити, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Пицца, Европейское меню)

Шеф-повар

з 08.2013 по 02.2014 (7 місяців)
Eco Food, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Пицца, Европейское меню)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Шеф-повар

з 04.2013 по 08.2013 (5 місяців)
На море ( сезон ), Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 03.2012 по 03.2013 (1 рік)
Суши сити, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Пицца, Европейское меню)

Повар универсал

з 04.2011 по 03.2012 (1 рік)
Осава, Одесса (Интернет ресторан. Суши, Европейское меню)

<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>відкрити контакти</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(див. вище в блоці «контактна інформація»)</span>

Сушист

з 09.2009 по 04.2011 (1 рік 8 місяців)
Топ сэндвич, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

з 04.2009 по 09.2009 (6 місяців)
На море ( сезон ), Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар холодного цеха

з 01.2008 по 04.2009 (1 рік 4 місяці)
Кафе Солнечное, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Одесское Высшее Профессиональное Училище Торговли И Технологии Питания

Повар 4 разряд, Одесса
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (3 роки)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Чеська — просунутий

Рекомендації

Valeriy Oslavskiy

Valeriy Oslavskiy

Депутат Одесского Облсовета ( комисси по здравоохранению ), https://www.instagram.com/p/CSSAZ7xoxmh/?utm_medium=copy_link

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Наличие профессиональной команды.
Опыт запуска работы заведения с «0»

Являюсь действущим Бренд-шефом “Corona Kitchen School”

•Помогу в открытие нового ресторана, кафе, бара, интернет ресторана, летней точки ( любой сложности )
•Написание меню ( любого направления кухни, любой сложности )
•Имею опыт обучения персонала, домохозяек, владельцев компании.
•Покупка нового оборудования по разумным ценам.
•Составление тех. карт, написание сезонного и постоянного меню.
•Фотосессия нового меню.
•Большой опыт с поставщиками, поиском минимальных цен для уменьшение себестоимости блюд.
•Контроль санитарных норм и проведение переучетов.
•Работа с фудкостом, оптимизация рабочего времени персонала.

Увлечён изучением Французской и Американской кухней.
Подачей французских ресторанов высокой кухни.

Стремлюсь к собственному ресторану
с авторским меню.

Личные качества:
Коммуникабельный
Ориентация на общий финансовый результат
аккуратный
активный
аналитические способности
вежливый
внимательный
дисциплинированный
дружелюбный
добросовестный
инициативный
креативный
лояльный
надежный
настойчивый
нацеленный на результат
неконфликтный
оптимистичен
ораторское мастерство
пунктуальный
справедливый

Хобби: занимаюсь спортом, играю в шахматы ( время от времени )

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: