Резюме від 12 жовтня 2023

Валентина

Юрист, помічник керівника, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 06.2020 по нині (4 роки)
Акціонерне товариство "САД", Харьковская обл.  ... (Господарська діяльність)

- Юрист (договірні відносини: ведення переговорів, розробка договорів та узгодження умов, укладання договорів, в тому числі договори NDA та NCA, договори оренди земельних ділянок, купівлі-продажу, постачання, перевезення, надання послуг, публічних договорів (приєднання));
- Кадрова робота, ведення особових справ працівників, трудових книжок, підготовка наказів та розпоряджень; прийом та звільнення працівників згідно діючого законодавства; розробка посадових інструкцій, Правил внутрішнього трудового розпорядку, проведення первинного інструктажу, а також цільового та повторного інструктажей
- Відповідальна особа з охорони праці, розробка інструкцій з охорони праці, атестація робочого місця. Ведення документації, розробка наказів;
- відповідальна особа з пожежної безпеки та надзвичайних ситуацій, підготовка документів (інструкції, накази, інформативні кутки, повірка вогнегасників, тощо) до перевірки контролюючими органами, супровід під час перевірки.
- Діловодство: реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, листування (вивчення питання та надання відповіді на запити).
- Підтримка здорового психологічного клімату в колективі, виявлення проблемних питань у спілкуванні колективу з адміністрацією, а також в середині колективу між співробітниками. Встановлення довіри один до одного, взаємоповаги та взаємопідтримки, спрямування сил при досягненні загальної мети підприємства.

Юрист

з 05.2015 по 06.2020 (5 років 1 місяць)
Фізична особа-підприємець, Харків (Ліцензування, отримання дозвільних документів, представництво в органах державної влади. Підбір кадрів, ведення особових справ. Ведення документації підприємства з питань охорони праці, пожежної безпеки та інше. Розробка та складання договорів.)

Отримані ліцензії: на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюновими виробами, на медичну практику (кабінет лікаря стоматолога, психіатра, дерматолога (салони краси)), на надання освітніх послуг (приватні дитячі садки, приватна школа), на пасажирські перевезення, грузові перевезення небезпечних відходів, будівельні ліцензії. Оформлення дозволів на розміщення реклами, декларації відповідності пожежній безпеці, санітарно-епідеміологічним нормам. Реєєстрація РРО в контролюючих органах.
Підготовка реєстраційних документів підприємства. Складання статуту, коллективного договору, Правил внутрішнього розпорядку, структури власності підприємства. Внесення змін до уставних документів, супровід при продажі корпоративних прав.
Супровід у договірних відносинах: участь у веденні переговорів, ведення протоколу, розробка договорів за результатами премовин, та узгодження умов, укладання договорів. А саме: договори NDA та NCA, договори оренди земельних ділянок, купівлі-продажу, постачання, перевезення, надання послуг, публічних договорів (приєднання).
Ведення особових справ працівників підприємств, розробка посадових інструкцій, проведення первинного інструктажу при прийомі на роботу. Ведення документації підприємства з кадрових питань (журнали, накази). Розробка документації з охорони праці, з пожежної безпеки та інше. Супровід при перевірці контролюючими органами.

Старший слідчий з особливо важливих справ

з 09.2001 по 12.2014 (13 років 3 місяці)
Міністерство внутрішніх справ, м. Харків (розслідування кримінальних проваджень)

з 20.09.2001 по 30.12.2014 роки проходила службу в ОВС, на посаді старший слідчий в особливо важливих справах – криміналіст Слідчого Управління ГУМВС України в Харківській області, спеціальне звання - підполковник міліції (Наказ ГУМВС України в Харківській області № 119о/с від 30.04.2013)
Професійні навики: юридична компетентність при розслідуванні кримінальних злочинів, як проти особи (вбивства на замовлення, тілесні ушкодження), так і в сфері економіки (шахрайство з фінансовими ресурсами, розкрадання майна, реалізація контрафактної продукції і т.ін.).
Результатом досвіду на цій роботі - є СТРЕСОСТІЙКІСТЬ. Вміння вести бесіду у необхідному русі, багатий практичний досвід в веденні допитів з представниками різних верст та прошарків населення, отриманні необхідних відповідей від опонента, та переконанні співбесідників, схиляння на свій бік. Під час розслідування багатоепізодних справ була старшою слідчо-оперативних груп з чісельністю понад 35 осіб, та вміло координувала роботу всіх членів груп, які володіли різними якостями, навичками та досвідом, та завдяки вмілому керівництву приводила групу до отримання позитивного результату (дивись відео - https://atn.ua/incidents/raskryto-ubijstvo-biznesmena-bisagi-138951/).
P.s. Знання кримінального та кримінально-процесуального кодексів України, та супутніх нормативних актів. Вміння працювати з законодавчою базою, швидкий пошук небхідної інформації, аналіз судових рішень та практичних вирішень різних питань, застосування нормативних актів на практиці.
Досвід у спілкуванні з представниками судової системи, прокуратурою, податковими органами.
Маю навик аналізу отриманої інформації та висвітленні головного.

https://atn.ua/incidents/raskryto-ubijstvo-biznesmena-bisagi-138951/

Освіта

Національна юридична академія України ім. Я.Мудрого

Факультет № 2 "господарсько-правовий", Харків
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ “УНВЦ”ОХОРОНА ПРАЦІ” (61002, м.Харків, вул. М.Бажанова 21/23)

Жовтень 2020 року. Навчання з питань: загальні питання з охорони праці

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows Текстові редактори Ведення документації Електронна таблиця

Додаткова інформація

не палю, неодружена, дітей не маю, маю посвідчення водія та навички керування автомобілем, можливі відрядження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: