Резюме від 17 вересня 2022 PRO

Алексей

Газоелектрозварник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електрозварювання

з 02.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Тов, Дніпро (ТОВ «Стройгазконсалтінг», великий будівельний холдинг, Україна)

Виконував роботи аргоном, ручного дугового і напівавтоматичного зварюванням (щодня понад 15 швів різної складності). - усувати всі дефекти в ході зварювального процесу, що дозволило підвищити продуктивність на 10%. - Працював з металоконструкціями товщиною від 4 мм і вище, класом міцності деталей, що зварюються 09Г2С, зі стиковими, кутовими типами швів. - При необхідності проводив газове різання металу. - Здійснював контроль міцності швів (візуальний і УЗК). В результаті кількість браку в роботі було знижено з 30% до 5%.

Освіта

Днепровский государственный аграрно-экономический университет (ДГАЭУ)

Аграрно - экономической, Дніпро
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Агроном – один из главных специалистов в области сельского хозяйства. Он исследует условия, в которых находятся посевы, рассада и саженцы, определяет погодные условия, критерии тепла и влаги, способы обработки почвы, количество используемых удобрений, чтобы определить, правильно ли развиваются растения, чего не хватает для нормального роста, увеличения урожая. Основная задача агронома – повышение урожайности сельскохозяйственных культур оптимальными и безопасными для экологии способами.

Знання і навички

Fashion-моделинг

Знання мов

Українська — просунутий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: