Резюме від 21 серпня 2021 PRO

Ярослав

Помічник адвоката

Вік:
26 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст-юрисконсульт

з 06.2019 по нині (5 років)
Державна екологічна інспекція у Сумській області, Суми (Дотримання природоохоронного законодавства)

- Організовує та бере участь у забезпеченні реалізації державної правової політики у природоохоронній сфері, правильного застосування законодавства в Інспекції.
- Розробляє та бере участь у розробленні проектів нормативно-правових актів з питань, що належать до компетенції Інспекції.
- Разом із структурними підрозділами Інспекції вивчає практику застосування працівниками Інспекції законодавства, розробляє пропозиції щодо ефективності його застосування, вносить на розгляд керівництву Інспекції, щодо внесення змін і доповнень до чинних нормативно_правових актів, готує і подає пропозиції керівництву Інспекції про необхідність вжиття заходів для внесення змін до нормативно-правових актів та інших документів, визнання їх такими, що втратили чинність або їх скасування.
- Надає правові консультації з питань, що належать до його компетенції.
- Бере участь у підготовці інструкцій, методичних рекомендацій та інших документів про порядок застосування законодавчих актів, які стосуються діяльності Інспекції.
- Проводить юридичну експертизу проектів нормативно-правових актів, підготовлених структурними підрозділами Інспекції, за результатами якої готує висновки за формою, що затверджуються Мін’юстом, погоджує (візує) їх за наявності віз керівників заінтересованих структурних підрозділів.
- Приймає участь в претензійній та позовній роботі, здійснює контроль за її проведенням. Аналізує матеріали, що надійшли від правоохоронних і контролюючих органів, результати позовної роботи, а також отримані за результатами перевірок, ревізій, інвентаризацій дані статистичної звітності, що характеризують стан дотримання законності органами виконавчої влади, готує правові висновки за фактами виявлених правопорушень та бере участь в організації роботи з відшкодування збитків. Забезпечує в установленому порядку представлення інтересів Інспекції в судах та інших органах.
- Організовує роботу, пов'язану з укладенням договорів (контрактів), бере участь у їх підготовці та здійсненні заходів, спрямованих на виконання договірних зобов’язань, забезпеченні захисту майнових прав і законних інтересів Інспекції, а також погоджує (візує) проекти договорів за наявності погодження (візи) керівників заінтересованих структурних підрозділів.

Освіта

Навчально-науковий інститут права Сумського державного університету

Спеціальність "Право", Суми
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)

Денна форма навчання, випускова кафедра: кафедра адміністративного, господарського права та фінансово-економічної безпеки (отримання освітнього ступеня: магістр).

Навчально-науковий інститут права Сумського державного університету

Спеціальність "Право", Суми
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Отримання освітнього ступеня: бакалавр

ДВНЗ Українська академія банківської справи Національного банку України

Юридичний факультет, Суми
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

спеціальність «Право» 081, денна форма навчання

Додаткова освіта та сертифікати

Ліга студентів Асоціації правників України (відвідування різних навчальних форумів організованих Асоціацією)

2014- 2018

Знання і навички

MS Office ЛІГА:ЗАКОН НАУ Державні реєстри Рада Водіння авто Skype Юриспруденція Google Інфодиск Zoom Google Drive Податкова звітність

Додаткова інформація

Навички та вміння:
- представництво інтересів юридичної особи в адміністративних і господарських судах та судах загальної юрисдикції (в тому числі представництво в кримінальному процесі);
- складання процесуальних документів при здійсненні захисту в судах (листи, претензії, позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви, заперечення, заяви, клопотання та ін.);
- здійснення заходів щодо виконання рішень судів, в тому числі й примусове виконання рішень;
- представництво інтересів юридичної особи у взаєминах з різними державними структурами (ДВС, прокуратура, поліція та ін.);
- підготовка та проведення заходів спрямованих на підвищення рівня правових знань працівників юридичної особи (семінари, лекції).

Деякі мої справи:
Справа № 920/1258/17 про стягнення збитків (мирова угода);
Справа № 590/707/20 про визнання протиправною та скасування постанови;
Справа № 585/4214/19 про стягнення збитків;
Справа № 480/1752/19 про визнання протиправним та скасування припису;
Справа № 920/485/19 про стягнення шкоди;
Справа № 588/1440/20 про стягнення збитків.

Особисті якості:
аналітичні здібності, відповідальність, старанність, уважність до деталей, організованість, інтелектуальний розвиток, прагнення до особистісного зростання і розвитку, ініціативність, комунікабельність, вміння працювати з великими обсягами інформації, стресостійкість.

Вимоги до роботодавця:
Метою працевлаштування помічником адвоката є отримання права на зайняття адвокатською діяльністю та розвитку в перспективних напрямах юриспруденції у вашій команді, в пріоритеті як індивідуальний, так і колективний розвиток тому середній вік особового складу має значення. Прагну в команду яка не зупиняється на досягнутих цілях та працює над розбудовою, успішного, юридичного бізнесу. Буду радий допомогти в цьому працюючи пліч-о-пліч.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: