Резюме від 23 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7211984

Економіст, бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Жидачів
Готовий працювати:
Жидачів, Ходорів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст зі збуту, бухгалтер

з 12.1997 по 02.2021 (23 роки 2 місяці)
Міське комунальне підприємство "Жидачівтеплокомуненерго", Жидачів (виробництво, транспортування, розподіл та реалізація теплової енергії;)

Розрахунки і нарахування за теплопостачання з населенням, складання звітності в електронному вигляді. Складання договорів на теплопостачання з бюджетними, міськими і іншими організаціями, виписувати, реєструвати і направляти рахунки споживачам за використану теплоенергію, складання електронної звітності, робота з документами, складання фінансового плану на підприємстві, розрахунки і складання тарифів на теплову енергію; MEDOK, KIENT BANK.

Освіта

Львівський національний університет «Львівська політехніка».

Економіст-бухгалтер, Львів
Вища, з 1999 по 2003 (4 роки)

Самбірський технікум економіки та інформатики

Статист-економіст, Самбір
Незакінчена вища, з 1987 по 1990 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Office M.E.Doc Email Банківська справа

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: