• PRO

Рома

3D-дизайнер, 45 000 грн

Розглядає посади:
3D-дизайнер, Бар-менеджер, бармен, Керуючий кафе, Менеджер з продажу, Адміністратор ресторану, Дизайнер, Ресторатор
Вид зайнятості:
неповна
Вік:
26 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Богородчани, Івано-Франківськ, Калуш, Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 03.2023 по нині (2 роки 5 місяців)
Килимок, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск власного бару.

До пропозицій, наголошую тут↙️
Роботу фулл-тайм позмінно, поки не розглядаю, про те, рекомендую спробувати, практика для вашого закладу на допоміжних основах, всі послуги які я готовий надавати, розписані нижче.
Наавчання для персоналу та загальний консалтинг по бару та кав'ярень, можливий виїзд а також Бармен на приватні вечірки, дегустації та лекції.
Креативний та індивідуальний підхід, розроблю цікаву карту напоїв, переконайтесь та будьте вкурсі вашого закладу не тільки на слові- смачно.
Роблю сферу HoReCa та не тільки, успішнішою, зконтактуйте і домовимось🤝

Бар-менеджер

з 09.2021 по нині (3 роки 11 місяців)
Сім'я Ресторанів Лейбова Гора, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення дегустацій з міцного алкоголю, вин, коктейлів, майстер класів, гастровечорів у супроводі страв.
Складання алкогольного меню, коктейлів, посезонне корегування асортименту навчання персоналу, виготовлення продукту на інші заклади мережі, закупка обладнання та товару, вдосконалення роботи бару, робота з постачальниками та документація

Старший Бармен

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
Cruce De Mares, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск бару, складання коктейльного меню, навчання та стажування барменів, внесення змін та коригування барних нюансів.

Бармен

з 01.2020 по 03.2020 (2 місяці)
RestoBar POVERH, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, замовлення по асортименту, підтримання чистоти робочого місця.

Бармен

з 01.2020 по 02.2020 (1 місяць)
Готель Шпиці, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, робота з касовим апаратом, підтримання чистоти робочого місця, обслуговування номерів в готелі

Старший бармен

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
Дикий Захід, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування коктейлів, робота з касовим апаратом, підтримання чистоти та замовлення по асортименту

Старший Бармен

з 04.2019 по 12.2020 (1 рік 8 місяців)
Blossom13, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання кокт меню та тех карт, вдосконалення роботи бару підтримання командної роботи бару.

Бариста

з 07.2018 по 04.2019 (9 місяців)
Jolly, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави, робота з касовим апаратом, виконання замовлень по асортименту, підтримання чистоти.
Навчання старшим Баристою

Механік-налагоджувач електричних тестів 3-розряду

з 03.2018 по 02.2019 (11 місяців)
ДПВО Карпати, Івано-Франківськ (Машинобудування)

Обслуговування електричних тестів та ремонт інших пристроїв для безперебійної роботи цеху

Бармен-бариста-кухар

з 01.2018 по 03.2018 (2 місяці)
Говорить Івано-Франківськ, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави, чаю, коктейлів, сніданки, хоумейд продукція на заготовки, замовлення товару.

Бармен

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
Beer Guild, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Пивний бар, з великим асортиментом пива, ведення звітності, касовий апарат

Освіта

Проф училище

Механік-Інженер 2 розряд, Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2016 по 2017 (1 рік)

Додаткова освіта та сертифікати

BartendersFAQtory

Барменський курс від найтитулованішої команди СНГ

Мотиваційне навчання від Євгенія Толмачова

Відомий Бартендер СНГ

West Flair Bartenders School

Курс флейр-бартендера

TullamoreTraining

Тренінги присвячені ірландському віскі

Знання і навички

  • 3D-моделювання
  • Blender
  • Проведення дегустацій
  • Знання ресторанного етикету
  • MS Excel
  • Користувач ПК
  • MS Office
  • Poster
  • iiko
  • Водійські права кат. B
  • Вміння робочого флейрингу
  • Людина Року 2006 NY Times😉
  • Навчання барменів
  • Барний консалтинг
  • Привітність
  • Самомотивація
  • Інвентаризація
  • Контроль залишків
  • Приготування коктейлів
  • Приготування кавових напоїв
  • Лате-арт
  • Міксологія
  • Спідміксінг
  • Організованість
  • Знання винної карти
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Доброзичливість

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

Орест Грицаїшин

Орест Грицаїшин

Власник, Ресторан Veranda

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

•Навички вирішення конфліктних ситуацій, системне мислення, адаптивність і винахідливість у різних проф сценаріях для вирішення того чи іншого питання.
•Приємну зовнішність
•Швидко навчаюсь,мультизадачний ,комунікабельний та старанний.
•Організовую роботу в колективі та управління процесами та ведення/запуск проєктів.

•Доброзичливість,вміння вислуховувати і переконувати,ввічливість,цілеспрямованість, амбіційний.
•Ініціативний хлопчина ,в проактивному пошуку кар'єрного росту.
•Рідна українська мова, базовий англійський
•Впевнений користувач ПК(IIKO, Poster, 1C,Excell,Office, Word)
•Вміння робочого флейрингу та хороші знання з міксології
•Немає шкідливих звичок
•Автомобільне посвідчення
•Вміння проводити буд ремонти, та ремонти середньої електротехніки.
•Пройдено безліч тренінгів, дегустацій та лекцій по барній справі.
•Якісний досвід роботи Кальянщиком

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: