Резюме від 11 травня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7240193

Офіціант

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

122 Комп'ютерні науки
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

Висока працездатність Figma Adobe Photoshop UI-дизайн Adobe Illustrator Прототипування UX-дизайн Adobe After Effects SketchUp Креативність Landing page Confluence Розробка фірмового стилю Адаптивна верстка Корекція кольору Adobe InDesign Jira

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Анісімов Ілля
19 років
м. Київ вул. Семашко
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Inst. @corenimes

Освіта:
Повна середня (СЗОШ І-ІІІ ст. №12 м. Ірпінь)
Неповна вища (3 курс КНЕУ спец. Комп’ютерні науки)

Додаткова інформація:
Знання мов: Українська (рідна)
Російська
Англійська (Розмовна) В1+

Про себе:
Доброго дня, мені 19 років, на жаль, не можу здивувати великим досвідом роботи, в силу свого достатньо молодого віку, але я точно можу оцінити себе як відповідального працівника з ставленням перфікціоніста до роботи. Не боюсь відповідальності, також серйозно ставлюсь до виданих мені поручень. Займаюсь спортом. Мені легко знайти спільну мову з людьми і приймати від них потрібні мені знання та досвід. Люблю навчатися, але ще приємніше- використовувати отриманий досвід на практиці.

Досвід:
Волонтерська діяльність:
З початку воєнного стану на Залізничному вокзалі м. Львова займався волотерською діяльністю, а саме: допомагав з розселенням людей до волонтерських центрів, відправкою людей за кордон, евакуацією інвалідів з потягів, допомога з багажем евакуйованим особам, переміщенням харчових продуктів між харчовими точками.

Мій маленький бізнес:
Минулого року мене зацікавила сфера продажу, а саме b2b сегмент. Я відкрив невеликий інтернет-магазин по продажу електронних сигарет.
Це користується непоганим попитом, але цей бізнес я зробив «самостійним» і зараз я розумію, що можу далі розвиватися в професійній сфері.

Навички:
Швидко запам'ятовую текст.
Пунктуальний.
Горю бажанням працювати і професійно розвиватися.

Схожі кандидати

Офіціант
35000 грн, Київ

Офіціант
Київ

Бариста, офіціант
Київ

Офіціант
Київ

Офіціант
Київ

Официант
50000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: