Резюме від 14 липня 2021

Михайло

Директор, помічник директора, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Басюка Михайла Володимировича

Контактна інформація:
дата народження: 10.06.1973
місце проживання: м. Рівне
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: orion 1973@ i.ua

КОМПЕТЕНЦІЇ
Керівний та управлінський досвід роботи з колективами, групами та окремими особами; налагодження та підтримання ділових стосунків з представниками різних гілок влади, правоохоронних та контролюючих органів, установ, підприємств і організацій; співпраця з іноземними корпораціями; застосування норм діючого законодавства; оперативне реагування та вирішення проблемних питань; навички організації та ведення документообігу.

ОСВІТА (вища)
З 1992 р. по 1997 р., Українська державна академія водного господарства, факультет «екологія та природокористування», спеціальність «інженер еколог», диплом спеціаліста (денна форма навчання).
Під час проходження військової служби в Службі безпеки України, у період з червня по вересень 1998 р., з вересня по грудень 2008 р., з жовтня по грудень 2014 р., був слухачем Національної академії Служби безпеки України (курси з підготовки та перепідготовки оперативного та керівного складу органів і підрозділів СБУ), де, окрім іншого, отримав необхідні знання в галузі права, суспільно-економічних відносин, управлінської діяльності.

ДОСВІД РОБОТИ
У період з травня 1998 року по червень 2019 року проходив військову службу в Управлінні СБ України в Рівненській області на посадах від оперуповноваженого до начальника підрозділу регіонального органу.
Звільнився з військової служби у зв’язку із набуттям права на пенсію за вислугою років. Офіцер запасу Служби безпеки України (військове звання - полковник).

Функціональні обов’язки
Здійснення оперативно-розшукової діяльності в сфері державної безпеки; контроль стану і результатів службової діяльності підрозділів Управління СБ України в Рівненській області; реалізація заходів спрямованих на забезпечення внутрішньої безпеки; забезпечення документообігу як між підрозділами управління, так, і, іншими органами та установами.
Досягнення
За сумлінне виконання службових обов‘язків заохочувався керівництвом Служби безпеки України та Управління СБ України в Рівненській області (відомчі відзнаки, почесні грамоти, дострокове присвоєння військового звання).

З 8 жовтня по 26 грудня 2019 року працював в Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області на посаді головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи.
Звільнений у зв’язку з ліквідацією державної установи у Рівненські області.

Функціональні обов’язки
Організація мобілізаційної готовності органу та особового складу; систематичні контакти з представниками органів державної влади, правоохоронних та контролюючих органів, установ, підприємств і організацій з метою налагодження належної взаємодії в сфері мобілізаційної готовності; узгодження питань мобілізаційної готовності з Міністерством юстиції України

З 8 квітня 2020 року працюю на посаді начальника Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Функціональні обов’язки
Забезпечення реалізації на території міста державної політики у сфері зовнішніх відносин та зовнішньоекономічної діяльності; забезпечення виконання виконавчим органом міської ради власних (самоврядних) та делегованих повноважень щодо стратегічного планування та розвитку інвестиційних можливостей міста Рівного; здійснення заходів та сприяння створенню належних умов, спрямованих на розвиток та організацію міжрегіонального та міжнародного співробітництва у сфері зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності.

Досягнення
За час перебування на посаді залучено іноземних інвестицій на суму 5,7 млн. євро., які будуть використані на термомодернізацію понад трьох десятків комунальних закладів та оновлення мережі вуличного освітлення міста.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: