Резюме від 5 червня 2024

Руслан

Юрист, адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Борислав

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист, Адвокат

з 03.2008 по нині (16 років 3 місяці)
самозайнята особа, Борислав (Юриспруденція)

Юридична практика з 2008 року. (Стажист для отримання особою свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Орієнтовна дата отримання свідоцтва вересень 2024 року).
Спеціалізація :військове та медичне право; архітектура та будівництво, земельне, спадкове та сімейне право .
Підготовка процесуальних документів та представництво інтересів в судах, органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.
З серпня 2022 року практикуючий юрист у сфері військового та медичного права. Навики:
- наданя правничої допомоги військовослужбовцям ЗС України, НГУ у військових частинах, органах управління , медичних установах МВС та ЦВЛК МВС з питань оформлення інвалідності, переведення в іншу військову частину , звільнення , оскарження рішень (довідок) МВЛК , невиплати грошового забезпечення тощо...
- Надаю правничу допомогу військовозобовязаним з питань оформлення відстрочки відповідно до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період (Постанова КМУ №560) та ст. 23 ЗУ "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію".
- Підготовка процесуальних документів.
- Аналіз медичних документів.
- Представництво інтересів в судах.

Знання і навички

Кваліфікаційний іспит адвоката Знання держ. реєстрів Знання законодавства України Знання цивільного законодавства Користувач ЄДРСР Комунікабельність

Знання мов

Українська — вільно

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: