Резюме від 17 жовтня 2022

Віталій

Керівник відділу закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Жовтобрюх
Віталій
Андрійович
Т.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження:24.03.1978р.
Місце проживання: м. Київ, лівий берег.
Сімейний стан: Одружений, двоє дітей.
Виконавчий директор, керівник відділу закупівель
Бажаний рівень заробітку –від 35000грн.
Освіта:
1984-1994 СШ№276 м. Київ
1994-1997 КГРТ м. Київ
01.18-08.18 Навчальні курси аудитора системи управління
НАССР по стандартах ISO 9001 та ISO 22000.Сертифікат аудитора.
Стаж роботи:
вересень 2018- по цей час-Виконавчий директор
квітень 2015- червень 2018 –Начальник відділу закупівель
серпень 2010-січень 2015 -Начальник відділу логістики
липень 2008- серпень2010 – Менеджер з продажів(HoReCa)
лютий 2000-липень 2008 – Завідуючий склада
лютий 1999-лютий 2000 -Заступник директора
жовтень 1998-лютий 1999- Товарознавець
Досвід:
вересень 2018-по цей час: ТОВ «ЕМ ПЛЮС»,м.Київ
Виробництво та збут м’яса, м’ясних продуктів та напівфабрикатів. Сегмент (HoReCa) ресторани та торгівельні мережи м.Києва.
Посада: Виконавчий директор.
-адміністративне та операційне управління компанією;
-розробка та реалізація стратегій розвитку компанії та фінансової політики;
-політика ціноутворення;
-оцінка перспектив ринку збуту, впровадження процесів збуту та закупки;
-пошук, підбір та управління персоналом, досвід створення мотивації співробітників;
-оптимізація бізнес-процесів: створення внутрішньої політики та правил ведення бізнесу;
-повне управління та контроль якості продукції (м‘ясне виробництво);
-організація та контроль роботи складської логістики (м'ясне виробництво, склад готової продукції)
-зниження собівартості та підвищення рентабельності продукції
квітень 2015-червень 2018 : ТОВ «ЕМ ПЛЮС»,м.Київ
Виробництво та збут м’яса, м’ясних продуктів та напівфабрикатів. Сегмент (HoReCa) ресторани та торгівельні мережи м. Києва.
Посада: Начальник відділу закупівель.
-управління відділом зукпівель (м’ясна та продовольча група товарів),в підпорядкуванні 3-5 помічників;
-моніторінг ринка цін;
-переговори з ключовими постачальниками;
-пошук нових постачальників і відстоювання інтересів компанії;
-заключення та ведення договорів;
-підготовка аналітики та звітності;
-контроль виконання завдань;
-ціноутворення;
-моніторінг пропозицій на ринку в сегменті (HoReCa);
серпень 2010-січень 2015 : ТОВ «ЕКСПРЕС-МАРКЕТ»,м.Київ
Виробництво та збут м’яса, м’ясних продуктів та напівфабрикатів. Сегмент (HoReCa) ресторани та торгівельні мережи м.Києва.
Посада: Начальник відділу логістики.
-організація, управління та оптимізація транспортної, складської та розподільчої
логістики продовольчої групи товарів;
-забезпечення бюджетних фінансових показників логістики компанії;
-управління запасами, оперативне планування виробництва готової продукції;
-управління персоналом підпорядкованого відділу;
липень 2008-серпень 2010 : ТОВ «ЕКСПРЕС-МАРКЕТ»,м.Київ
Виробництво та збут м’яса, м’ясних продуктів та напівфабрикатів. Сегмент (HoReCa) ресторани та торгівельні мережи м.Києва.
Посада: Менеджер з продажів.
-ведення існуючої клієнтської бази та пошук нових клієнтів;
-ведення переговорів та заключення договорів;
-оформлення заявок та заповнення документації;
лютий 2000-липень 2008 : ТОВ «Молочний дім»,м.Київ
Закупка та збут молочних продуктів. Сегмент (HoReCa) ресторани та торгівельні мережи м.Києва.
Посада: Завідуючий складом.
-організація прийому та збереження ТМЦ;
-підготовка і проведення переобліку та інвентаризацій;
-координація дій складу з іншими підрозділами організації;
-оптимізація роботи ефективності роботи складу;
-організація та управління колективом складу та забезпечення безперебійної роботи;
лютий 1999 -грудень 1999 : ТОВ «Лєда»,м.Київ
Продуктовий магазин м.Києва.
Посада: Заступник директора.
-управління колективом продовольчого магазину;
-розробка внутрішньої документації, ведення касової книги;
-підбір персоналу;
-заключення договорів з постачальниками;
-планування заказів та об’ємів продаж;
-ціноутворення;
жовтень 1998 -лютий 1999 : МПП «Мрія»,м.Київ
Мережа продуктових магазинів та ресторанів м.Києва.
Посада: Товарознавець.
-облік товару (прихід,розхід,списання,інвентарізації);
-контроль якості та викладки товару;
-управління товарними запасами;
-забезпечення товарообороту з постачальниками та здача внутрішньої бухгалтерскої звітності;
Додаткова інформація:
Водійське посвідчення кат «В»;
Володіння мовами: українська, російська, англійська-базовий рівень;
Володіння ПК-високий рівень, знання програми 1С -7,8, та інші;
Знання основ бухгалтерського обліку та документообігу
-Побажання та очікування від нового місця роботи:
Дружний та згуртований колектив, наявність тренінгів
та семінарів, можливість кар’єрного зростання.

Дякую за Ваш час до мого резюме і сподіваюсь на плідну та взаємовигідну співпрацю

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: