Резюме від 10 листопада 2023 PRO

Вікторія

Керуючий, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Мостиська

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий спеціаліст

з 06.2020 по нині (3 роки 11 місяців)
КредитМаркет Експрес, Мостиська (Фінанси, банки, страхування)

-з жовтня 2012р-квітень 2020р. працювала в Платинум Банку на посаді експерт з кредитування.Часто заміняла старшого експерта Західного регіону.Під час роботи постійно входила в топ кращих працівників Західного регіону.
-з червня 2020р.працюю в КредитМаркет відкрила нову точку продаж .
-у липні 2020р. була нагороджена за найшвидший розвиток точки,якісне виконання планів і поточних завдань,кращий працівник місяця
-у вересні 2020р. була нагороджена за швидкісне залучення партнерів банку.
-у грудні 2020р.була нагороджена за найбільші споживчі кредити
-у березні 2021р. була нагороджена по найкращому залученні і обслуговуванні клієнтів.
- у червні 2021р.була нагородження за найшвидше виконання плану серед Західного регіону
- весь час який працюю входжу в ТОП кращих працівників Західного регіону.
ВСЕ ЩО ВХОДИТЬ В МОЇ ОБОВ'ЯЗКИ:
Перевірка, підготовка та збір документів для оформлення кредитів; фінансові консультації клієнтів та допомога в отриманні кредитів; формування заявок на отримання кредиту, ведення звітності та документації, контроль за рекламою.

Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Оформлення кредитних договорів; Оформлення та видача особистих, миттєвих, кредитних, зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних карт ( MasterCard, VISA); Робота з неплатіжністю карток; Облік карт; Укладання договорів, повязаних iз залученням коштiв на депозити; Оформлення страхових продуктів: страхування нерухомості, особисте страхування; Видача споживчих кредитів; Розрахунок суми кредиту та розміру щомісячних платежів в рахунок погашення заборгованості, перевірка наявності необхідних документів; Відкриття та обслуговування поточних рахунків; Робота з картковими рахунками; Робота з готівковими коштами; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; Активне залучення нових кієнтів та розширення клієнтської бази; Вирішення проблемних ситуацій, які виникають на відділені; Виконання всіх доручень ГО; Організація рекламних акцій ; Проведення презентацій банківських продуктів.

Експерт з кредитування

з 10.2012 по 03.2020 (7 років 5 місяців)
Платинум Банк, Мостиська (Фінанси, банки, страхування)

Страховий агент

з 04.2010 по 06.2012 (2 роки 2 місяці)
ПЗУ, Мостиська (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

Львівський інститут економіки і туризму

Міжнародна економіка, Львів
Вища, з 2013 по 2014 (1 рік)

ЛДУВС

Фінанси і кредит, Львів
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Банківські тренінги, тренінги з продажу банківських продуктів,активне залучення клієнтів,робота з партнерами банків

2013,2місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Робота з оргтехнікою Mozilla Firefox Linux Робота з факсом Продаж Робота зі сканером Робота з принтером Промінь Діловий етикет Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

По потребі можу надати

По потребі можу надати

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Володію креативним мисленням, відмінними аналітичними та організаторськими здібностями, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, володію технологіями спілкування з клієнтами, методами переконання. Володію відмінним баченням систем побудови комунікацій, просування і продажів, навиками планування і організації робочого часу, високий ступінь самомотивації, комунікабельна, уважна, дисциплінована, презентабельна, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат. Активна життєва позиція.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати