Резюме від 23 лютого 2024 PRO

Александр

Фахівець з пожежної безпеки, цивільного захисту, охорони праці, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер з охорони праці

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня №5" Сумської міської ради, Суми (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Забезпечення вимог законодавства в сфері охорони праці в лікарні

Провідний фахівець з пожежної безпеки

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня №5" Сумської міської ради, Суми, Суми (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Забезпечення пожежної безпеки

Інспектор, начальник караулу, заступник начальника, начальник

з 10.1989 по 06.2020 (30 років 8 місяців)
ДСНС, Суми (Охорона, безпека, оборона)

Забезпечення пожежної безпеки

Освіта

Педагогічний інститут

Загальнотехнічний, Глухів
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Інститут пожежної безпеки

Пожежна безпека, Харків
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Знання і навички

Контроль пожежної безпеки Ведення технічної документації Охорона праці на виробництві Досвід ідентифікації вибухонебезпечних предметів

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Резюме
Я, Пархоменко Олександр Миколайович, українець, народився в 27 вересня 1971 в смт. Низи Сумського району. Школу закінчив 1989 р. 1990-1992 р.р. служба в ЗС (Гарнізон пожежної охорони)
В 1994 р. закінчив Харківський інститут пожежної безпеки, спеціальність "Організація і техніка протипожежного захисту".
В 2001 закінчив Глухівський державний педагогічний інститут ім. Сергєєва-Ценського за спеціальністю "Трудове і професійне навчання" та здобув кваліфікацію вчителя трудового і професійного навчання (механізація сільського господарства), креслення та безпека життєдіяльності.
З 1994 по 2020 роки проходив практичну службу в Державній службі з надзвичайних ситуацій у Сумській області на посадах інспектора пожежного нагляду, начальника караулу, заступника начальника частини, під час відпусток керівного складу підрозділу виконував обов`язки начальника частини.
З червня 2020 року і на сьогодні ветеран ДСНС.
Під час проходження служби виконував наступні функціональні обов’язки (короткий опис) - на посаді інспектора пожежного нагляду: профілактика пожеж та нагляд за протипожежним станом об’єктів різноманітного призначення;
- на посаді начальника караулу: практично очолював гасіння пожеж чергової зміни, проводив виховну та кадрову роботу з підлеглими співробітниками;
- на посаді заступника начальника підрозділу: адміністративно-кадрова робота, підбір та оформлення громадян на проходження служби в лавах ДСНС, підготовка підрозділу до виконання робіт за призначенням, охорона праці в тому числі;
- на посаді начальника частини: робота з керівниками міської та районної адмістрацій, координація дій та взаємодія зі службами міста щодо гасіння та профілактики пожеж, забезпечення підрозділу всім необхідним для ефективного гасіння пожеж і т.д. (зокрема контроль за роботою офіцерського складу по роботі з персоналом)
- маю досвід поводження з вибухонебезпечними предметами та їх ідентифікації.
З вересня 2021 р. й по теперішній час займаю посади провідного фахівця з пожежної безпеки та провідного інженера з охорони праці в Комунальному некомерційному підприємстві "Клінічна лікарня №5" Сумської міської ради.
Право водіння авто категорія «В» з 1993 року.
Сімейний стан: одружений, маю доньку 1998 року народження. Характерні риси: маю організаційні та аналітичні здібності, працелюбність, цілеспрямованість, вимогливість до себе і підлеглого персоналу, справедливість, чесність, відповідальність, принциповість.
Знання мов: вільно українська, російська., англійська зі словником. Вільно володію ПК на рівні впевненого користувача. (Microsoft Excel, Word, електрона пошта).
Маю бажання займати керівні посади, або посади пов’язані з попереднім фахом.
Бажана заробітна плата від 15000 грн. на місяць.
Мешкаю в м. Суми. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

19.01.2024 О.М. Пархоменко

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: