Резюме від 28 серпня 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7293725

Няня, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Наталя Юріївна Гичкаленко

15.12.1980 р.н. Адреса: м. Бориспіль,
вул. Бежівка, б. 5 кв. 85
м.т.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ДОСВІД РОБОТИ:
З 2001 по 2002 рр. – працювала в Харківській академії дизайну та мистецтв на посаді – паспортист гуртожитку.
З 2002 по 2004 рр. – працювала на заводі «Будянський фаянс», Харківська область, с. Буди, на посаді – модель-майстер 3 розряду з виробництва гіпсових моделей і форм, скульптор художнього відділу.
З 2004 по 2005 рр. – працювала в приватному підприємстві «ЧП Бойко», м.Київ, на посадах – продавець дитячої літератури та менеджер закупівлі літератури та організації продавців.
З 2010 р. по 2013 – організовувала роботу громадської організації та дитячого учбово-розважального клубу «Дружба» з дітьми кризових сімей смт Баришівка. Набула досвіду особливого підходу до окремої дитини, вміння тримати аудиторію до 40 осіб, проведення уроків та майстер-класів з малювання, ліплення та аплікації, соціальної роботи з сім’ями соціально незахищених верств населення, організації та проведення акцій, дитячих свят.
В 2012 р. – брала участь в передвиборній кампанії в команді Д.Г.Ратнікова, де була відповідальна за організацію зустрічей, виконання доручень, організацію роздачі та контролю агіт. літератури, збір соцопитування та вихідні дзвінки.
З 2012 по 2014 рр. – очолювала Баришівську молодіжну громадську раду при голові Баришівськоі РДА. Набуто досвід роботи з молоддю, співпраці з органами місцевого самоврядування, школами, соціальним центром та громадськими організаціями.
В 2013 році – втілення власного соціального проекту (Грант Президента) з профілактики негативних явищ серед молоді (опрацьовано 12 шкіл Баришівського району, звіт прийнято КОДА).
З 2013 по 2015 рр. – проводила індивідуальні творчі заняття на дому для дітей від 3-х років (ліплення, малювання, аплікації, арт-терапія тощо).
З 2014 по 2015 рр. – працювала провідним художником в Баришівському будинку культури.
З 2015 по 2018 рр. – працювала аніматором дитячих свят в «Ігромирі» (м. Миргород, ТЦ МИР, 3 поверх), проводила майстер-класи та приватні заняття з творчості для дітей від 3-х років.
З 2016 р. – організація та проведення літніх таборів для дітей (2016 р - м. Бровари, 2017 р. – Карпати).
З серпня 2018 по липень 2019 – працювала асистентом вихователя в приватному дитячому садочку м. Бориспіль «Гармонія».
З вересня 2019 і по сьогодні – працюю нянею в сім’ї Мантач, догляд і розвиток дитини до 3-х років (хлопчик).

Освіта:
Закінчила школу з відзнакою.
З 1998 по 2001 рр. – Миргородський державний керамічний технікум імені М.В.Гоголя за спеціальністю «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», кваліфікація – молодший спеціаліст-художник. Закінчила з відзнакою.
З 2012 по 2016 рр. – Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова інститут соціальної роботи та управління за спеціальністю «Соціальна педагогіка», заочне відділення.

Додаткові відомості:
Вільно володію українською та російською мовами, англійська –вдосконалюється. Вільно володію ПК (MS Windows, Office, Internet), програмою Corel Draw (графічна програма). Вільно користуюся оргтехнікою.
Уважна, легко і швидко навчаюсь, поставлені цілі виконую чітко, якісно і одразу, комунікабельна, неконфліктна, стратегічно-аналітичний склад розуму, відповідальна, наполеглива, дисциплінована, вмію працювати як самостійно так і в команді, порядна, пунктуальна, старанна. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Вихователь, вчитель-логопед, диктор, перекладач
10000 грн, Бориспіль

Няня
Бориспіль

Вихователь
Бориспіль

Вихователь, няня
Бориспіль

Вихователь
Бориспіль, Київ

Няня
Бориспіль

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: