Резюме від 11 травня 2024

Галина

Адміністратор, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

CV

1. Прізвище: Петрів
2. Ім’я, По-батькові: Галина Васильович
3. Дата народження: 08.01.1983
4. Національність: українка
5. Освіта: вища
Інституція [ Дата з – дата до ]
Ступінь або диплом:
Заліщицький технікум Національного аграрного університету, 1998-2001 роки
Закінчено економічне відділення за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Отримано кваліфікацію бухгалтера. Отримано диплом молодшого спеціаліста.
Тернопільський національний педагогічний університет імені В.Гнатюка,1999-2004 роки
Закінчено історичний факультет за спеціальністю «Історія», отримано кваліфікацію магістра історії, викладача історії, вчителя правознавства. Отримано диплом магістра.
Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2015–2018 рр.
Закінчила аспірантуру при кафедрі педагогіки та захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.07 – «Теорія і методика виховання» на тему: «Виховання ціннісного ставлення до земельних ресурсів студентів аграрних коледжів». Отримано диплом кандидата педагогічних наук.

6. Мови:рівень компетентності вказаний від 1 до 5 (5 - відмінно; 1 – базовий рівень)
Мова
Читання
Розмовна мова
Письмо
Англійська
3
3
3
Російська мова
5
4
3
Українська
Рідна мова
7. Інші компетентності: впевнений користувач ПК, відмінне знання програмних продуктів MSOffice, навички роботи в Інтернеті, навички маркетингу в соціальних мережах, досвід громадської роботи, автор 40 публікацій на історичну, педагогічну тематику.
8. Посада: викладач суспільних дисциплін Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого».
9. Стаж роботи: 17 років − науково-педагогічної роботи, 3 роки – наукової роботи ( навчання в аспірантурі ); загальний стаж роботи (з врахуванням навчання в університеті та в аспірантурі) – 20 років.
10. Ключові кваліфікації: проведення наукових досліджень історичного та педагогічного характеру (загальний науковий доробок – 40 праць), участь у Міжнародних та Всеукраїнських конференціях, публікації у фахових виданнях.
-керівництво науково-дослідною роботою студентів, підготовано 3 переможців Всеукраїнської краєзнавчої акції «Українська революція. 100 років надії та боротьби».
11. Контактна інформація:
Галина Петрів
Моб. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (особистий)
Ел.-пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»))
Профіль в FB:

12. Професійний досвід:

Дата з – дата до
Організація / Посада
Опис
вересень 2004 – і до сьогодні

Березень 2015 – квітень 2018

Заліщицький державний аграрний коледеж ім. Є. Храпливого НАУ, зараз ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України

Викладач суспільних дисциплін

Здобувач кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористува-ння України
Викладання історії України, всесвітньої історії, громадянської освіти, правознавства, соціології, філософії. Публікація навчальних посібників, опорних конспектів навчально-методичних матеріалів з педагогіки та історії. Розробка та впровадження на загальноуніврситетському рівні програми виховання студента «Фахівець, громадянин, патріот». Участь у Міжнародних та Всеукраїнських конференціях, публікації у фахових виданнях. Керівництво науково-дослідною роботою студентів, підготовлено переможців Всеукраїнської краєзнавчої акції «Українська революція. 100 років надії та боротьби». Рецензування науково-дослідних для участі в конкурсі Малої Академії Наук України. 17 років педагогічного стажу у викладанні історії України, усі студенти в яких проводились заняття 100% складали державну підсумкову атестацію з історії України у формі ЗНО, найвищий результат ЗНО – 194 бали. Участь більш ніж в 30 семінарах, тренінгах, вебінарах на педагогічну та історичну тематику. Куратор академічних груп, організатор загальноколеджівських заходів. Голова студентської профспілкової організації, головний редактор студентської профспілкової газети «Успіх» та тележурналу «Студентська хвиля». У 2016, 2018 рр. здобуто перемогу в обласному конкурсі «Краща профспілкова організація. У 2019 році опікун української групи студентів у Міжнародному проекті обміну молоді «Пізнаємо. – Розуміємо. Польські та українські маршрути ідентичності», знайомство з польською системою освіти, культурою, мовою.

Написання та захист кандидатської дисертації на тему «Виховання ціннісного ставлення до земельних ресурсів студентів аграрних коледжів» за спеціальністю 13.00.07 – «Теорія і методика виховання»
12. Громадська діяльність: очолювала студентську профспілкову організацію ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» (2014-2019 рр.), учасник хорової групи ансамблю пісні і танцю «Хлібодари», займаюсь настільним тенісом.

Підпис Г. Петрів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: