- PRO
Алла
Керуюча, операційний директор
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7322861/
Досвід роботи
Фахівець з розвитку персоналу, коуч-тренер
з 03.2023 по 04.2025
(2 роки 1 місяць)
ТОВ "Медична лабораторія Смартлаб", Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Березень 2023 - Серпень 2024 - старший оператор колл-центру.
Вересень 2024 - Квітень 2025 - фахівець з розвитку персоналу колл-центру.
Штат підрозділу - 45 співробітників.
1. Забезпечення високоякісного обслуговування клієнтів, розробка та вдосконалення алгоритмів роботи підрозділу, інструкцій та скриптів.
2. Проведення систематичного аудиту якості обслуговування та процесів.
3. Участь у проекті "Реорганізація колл-центру: зміна стратегічного напрямку" — перетворення служби сервісу на службу продажів та обробки гарячих запитів; розробка плану реструктуризації підрозділу.
4. Розробка та впровадження плану навчання з продажів, контроль застосування нових навичок, донавчання.
5. Проведення коучінгу для лінійних операторів з метою покращення професійних компетенцій.
Регіональний координатор, Бренд-менеджер регіону
з 04.2022 по 09.2022
(5 місяців)
World Central Kitchen (американський гуманітарний фонд, штаб Півдня), Одеса (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)
Основна місія штабу:
Забезпечення безперервного постачання гуманітарної допомоги у вигляді індивідуальних продуктових наборів для переселенців, які проживають в Одеській та Миколаївській областях.
Займала та виконувала обов"язки одночасно двох посад.
Регіональний координатор:
• Разом із командою штабу налагодила системний збір статистичних даних щодо чисельності ВПО в регіоні (територіальні громади, волонтерські центри, благодійні фонди).
• Розроблено та реалізовано стратегію забезпечення продуктовими наборами для пунктів прийому переселенців.
• Забезпечила ефективну комунікацію та співпрацю з громадами, фондами та іншими реципієнтами; здійснювала регулярні виїзди для контролю якості та прозорості видачі допомоги.
• Контролювала дотримання стандартів гуманітарної допомоги та брендінгу на локаціях.
• Планування та координація логістики доставок: маршрути, транспорт, водії, терміни виконання.
• Підготовка та ведення аналітичних звітів, фотозвітів та звітної документації первинної бухгалтерії (у тому числі англійською мовою).
Бренд-менеджер регіону:
• Відповідала за брендінг пунктів видачі відповідно до корпоративних стандартів.
• Організовувала замовлення, облік і логістику брендованої продукції.
• Забезпечувала контроль за дотриманням фірмового стилю, візуального оформлення локацій та належного рівня презентації під час видачі допомоги.
• Працювала у тісній координації з центральним офісом.
Приватний підприємець, ФОП
з 01.2020 по 02.2022
(2 роки 1 місяць)
AROMA KAVA, Одеса (Роздрібна торгівля)
Операційний директор
з 10.2016 по 12.2018
(2 роки 2 місяці)
Клініка естетичної медицини LARANG (Аркадія), Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Запуск клініки з "нуля":
Штат - 30 співробітників.
1. Формування концепції та розробка стратегії.
2. Організація та запуск усіх робочих процесів підприємства.
3. Підбір та формування штату — головний лікар, лікарі, молодший медичний персонал, рецепція.
4. Організація роботи з підвищення продажів — визначення цільової аудиторії, залучення клієнтської бази (суміжного підприємства), робота з постійними клієнтами, впровадження програми лояльності.
5. Організація роботи відділу маркетингу — розробка та оформлення концепції та фірмового стилю, створення вебсайту, SMM-просування, зовнішня реклама, зйомка рекламних роликів. Стилізація друкованої продукції, елементів дизайну всередині, а також фасадів та вивісок.
6. Контроль фінансових показників, планування бюджету.
7. Формування звітності.
8. Організація роботи з постачальниками за всіма напрямами товарів та обладнання.
9. Проведення інвентаризації та господарського обліку.
10. Дотримання санітарно-гігієнічних вимог.
11. Взаємодія з органами влади — отримання медичної ліцензії.
Керівник служби рецепції мережі готелів
з 06.2015 по 08.2016
(1 рік 2 місяці)
Mozart Hotel Group, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Штат - 22 співробітники.
1. Контроль якості роботи служби рецепції та дотримання стандартів обслуговування гостей.
2. Підбір, адаптація та навчання нових співробітників рецепції.
3. Самостійне вирішення конфліктних ситуацій, а також дистанційний супровід і консультування співробітників у складних випадках.
4. Редагування та оновлення посадових інструкцій для персоналу.
5. Проведення регулярних тематичних тренінгів для підвищення кваліфікації команди.
6. Формування штатного розкладу, нарахування заробітної платні та бонусної системи мотивації.
Стажування в міжнародних готелях мережі (Прага(Чехія) та Будапешт(Угорщина)), як помічник операційного директора.
Операційний директор
з 01.2013 по 05.2015
(2 роки 4 місяці)
Готель "Екатерина", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Номерний фонд — 44 номери.
Штат - 35-45 співробітників.
1. Організація та контроль роботи всіх структурних підрозділів готелю:
• Рецепція
• Відділ бронювання
• Служба хаускіпінгу
• Бухгалтерія
• Ресторан
• Технічний відділ
2. Розробка та впровадження готельного програмного забезпечення та оновлення сайту:
• Ініціювала створення комплексної програми управління готелем на базі «Підприємство 1С».
• Розроблено та протестовано модулі: Готель, Ресторан, Бухгалтерія, Складський облік.
• Протягом 2 років координувала проект: написання технічного завдання, тестування функціоналу, адаптація під внутрішні процеси.
• Створила технічне завдання для написання і запуску нового сайту готелю.
• Співпрацювала з програмістами та веб-дизайнерами на етапі проектування і запуску.
Адміністратор ресторану
з 05.2012 по 12.2012
(7 місяців)
Ресторан "Базилік" (Таїрово), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор рецепції
з 05.2010 по 05.2012
(2 роки)
Готель "Екатерина", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Одеський Державний Економічний Університет
Міжнародна економіка, спеціальність - туризм, Одеса
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)
Додаткова інформація
Прослухано курс бізнес-школи "Бізнес-Конструктор" Кирила Куницького - "Побудова корпоративного бізнесу", 10 модулів.
Пройшла навчання "Коучінг для підвищення продажів".
Наразі вивчаю ШІ на освітній платформі Academy Ocean від Netpeak Group.
Цікавить 8-годинний робочий день, 8:00-16:00 або 9:00-17:00
Схожі кандидати
-
Операційний директор
Одеса -
Регіональний директор
Одеса -
Операційний директор
Одеса, Дніпро , ще 4 міста -
Операційний директор
40000 грн, Одеса -
Керівник підприємства
Одеса -
Операційний директор
Одеса, Дніпро , ще 3 міста