Резюме від 22 вересня 2022

Наталія

Гастроентеролог, лікар-терапевт, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



Бажана посада: гастроентеролога, лікаря-терапевта.
Основні дані: закінчила Тернопільський державний медичний інститут ім.І.Я.Горбачевського в 1996 році за спеціальністю «Лікувальна справа». Пройшла інтернатуру за спеціальністю «Терапія» при Івано-Франківській державній медичній академії в 1997р.
Досвід роботи: З 1997 по 2000рік працювала на посаді дільничного терапевта цехової дільниці терапевтичного відділу поліклініки медсанчастини концерну “Оріана”, із 2001року працювала на посаді лікаря-пульмонолога міської поліклініки №1, м.Івано-Франківськ.
З 16.01.2002року по 25.08.2020року працювала лікарем-терапевтом терапевтичного відділення №1 Ценральної міської клінічної лікарні, м.ІваноФранківськ.
Загальний стаж: на посаді лікаря-терапевта 23 роки.
Досягнення: подяка Івано-Франківської обласної ,,Громадської організації воїнів АТО’’ за добросовісне ставлення та лікування бійців АТО.
Кваліфікаційна категорія за спеціальністю терапія - вища від 01.06.2018р., посвідчення №264-18. Спеціалізація по гастроентерології 2019р., сертифікат №342/19.
Постійно вдосконалюю професійні навики участю в науково-практичних міжнародних конференціях, вебінарах, читанням наукової медичної літератури.
Особисті якості: працьовитість, чуйність, відповідальність, стресостійкість, вміння клінічно мислити.
Хоббі: фітотерапія, масаж, йога, фітнес.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: