Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Ольга

Репетитор англійської мови

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
Кофейня, Харків (Виготовлення горячих та холодних авторських напоїв з кави, коктейлі та інше)

Вміти смачно, правильно, з посмішкою та знанням справи приготувати смачний кавовий напій, або інші напої. Розбиратися у видах зерен, вміти правильно підібрати помол, мати чітке розуміння, яка має бути прожарка зерна. З посмішкою та позитивним настроєм спілкуватися з клієнтами, щоб вони стали постояними і завжди з радістю поверталися за смачною кавою і теплою атмосферою відпочинку.

Репетитор англійської мови, індивідуальні заняття. , Особисто з учнем.

з 09.2004 по 09.2023 (19 років)
Послуги з навчання, Харків, Київ. (Освіта, наука)

До моїх обов'язків належить знайти правильний, дієвий спосіб викладання англійської мови. Виявити, знайти у учня слабкі місця у знаннях, та виправити це за допомогою зацікавлення учня у навчанні та вивчення необхідного для поліпшення якості знань. Необхідно працювати з учнем, не забуваючи про усі аспекти вивчення. Це граматика, читання, переклад, вимова, розширення словникового запасу, аудіювання, сленг, та вивчення розмовного англійського у повсякденному житті. Обов'язково намагатися стати другом для учнів. Займаюся з дітками від 6 років і з дорослими також. Дуже комунікабільна, але вимоглива і для мене найважливіше це результат.

Освіта

Харківський Національний Університет імені В. Н. Каразіна

Міжнародні відносини, Харків
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Моя спеціальність МЕВ , я вивчала поглиблення 7 напрямків англійської мови , дипломатію міжнародних відносин. Маю червоний диплом магістра.

Додаткова освіта та сертифікати

Кожен день , займаючись з учнями я намагаюся завжди знайти цікаві та корисні речі в вивченні мови

Кожен рік

Знання і навички

Швидко тримати все під контролем. Впевненість Викладання для дітей та підлітків Онлайн-викладання Природжений лідер у всьому!

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Вивчаю невербальну поведінку у людини. Комунікативна, чесна, швидко вчусь , запам'ятовую необхідну інформацію та речі , даже на ті, для кого вони здаються неважливими на перший погляд, відповідальна, вимоглива та з почуттям гумору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: