Резюме від 5 серпня 2021

Наталія

Заступник директора з кадрів, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Хашаба Наталія Іванівна

2. Дата народження (число, місяць, рік): 30.05.1971
3. Сімейний стан: заміжня
4. П.І.Б (чоловіка): Хашаба А.С.
5. Діти (ім’я, рік народження): Ігор 2005
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
З 1988 по 1990 рр. навчалась У Лебединському педагогічному училищі. Здобула фах «Вихователь дитячого садка».
З 1996 по 2001 рр. навчалась в Сумському аграрному університеті за фахом менеджмент організацій та правове забезпечення АПК , здобула спеціальність економіста-організатора, економіст з правових питань за кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст».
З 2003 по 2004 рр. за направленням Сумської РДА навчалась в Магістратурі Київського аграрного університету. Здобула кваліфікацію «Магістр державної служби» за спеціалізацією «Державне регулювання АПК».
Досвід роботи:
З 1990 по 1992 рр. працювала вихователем ДНЗ «Зоряний» у м. Суми.
З 1993 по 2001 рр. працювала старшим інспектором по кадрам відокремленого підрозділу ПСГ СМНВО ім. М.В. Фрунзе, Горького 58.
(Чисельність підрозділу до 600 чол. Мала в підпорядкуванні 3 табельників. Відповідала за кадрову роботу всіх цехів та підрозділів підсобного господарства: співбесіди, оформлення наказів, службових, характеристик, довідок та їх затвердження, контроль за первинною кадровою документацією та роботою табельників, звіти, організація медоглядів, свят та ін.). Також працювала секретарем та економістом по праці в даному підрозділі, одночасно продовжуючи виконувати вищезазначені обов’язки.
У 2002 р. працювала на Сумському плодоконсервному заводі головним економістом.
З 2002 по 2003 рр. працювала в Сумській районній державній адміністрації в Управлінні соціального захисту населення провідним спеціалістом відділу праці (До посадових обов’язків входило: перевірка підприємств та організацій району всіх форм власності щодо виконання ними трудового законодавства, перевірка та затвердження Колективних договорів підприємств району, ведення районної комісії з питань праці, опрацювання різноманітних інформацій, звітів і т.д.).
Одночасно здійснювала посадові обов’язки спеціаліста з кадрових питань управління (вела всю кадрову документацію підрозділу).
З 2004 по 2005 рр. продовжила працювати в Сумській районній державній адміністрації в Управлінні соціального захисту населення головним спеціалістом відділу праці.
З 2007 року працюю в Сумській міській раді Департаменті соціального захисту населення головним спеціалістом. Готую проекти відповідей на звернення громадян, співпрацюю з різними органами виконавчої влади при виконанні покладених завдань та взаємодію з організаціями, підприємствами, установами, структурними підрозділами, дотримуюся конфіденційності інформації, здійснюю керівництво діяльністю підпорядкованих спеціалістів відділу прийняття рішень та вживаю необхідних заходів щодо вдосконалення роботи, здійснюю контроль за призначенням усіх видів соціальної допомоги, компенсацій, здійснюю перевірку правильності опрацювання документів, у своїй роботі керуюсь Конституцією України, законами України, указами та розпорядженнями Президента України, постановами та розпорядженнями Верховної Ради України, постановами та розпорядженнями Кабінету Мiнiстрiв України та ін.
Застосування у практиці інструкції з діловодства, вільне володіння ПК: друк, сканування, копіювання документів, вільне володіння інтернет простором, ведення електронної почти, Microsoft Word, Microsoft Exel,, робота з державними базами та програмами.
Особисті якості:
Без шкідливих звичок, ініціативність, відповідальність, комунікабельність, саморозвиток, впевнене письмове та усне володіння українською мовою, швидко навчаюсь, стійка до стресів.
Рівень заробітної плати- від 20 тис. грн.
Вибачте, фото


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: