Резюме від 23 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7340475

Діловод, адміністратор, помічник керівника, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник групи

з 05.1986 по 06.2021 (35 років 1 місяць)
державне підприємство "Конструкторське бюро "Південне", Дніпро (проектування, розробка зразків РКТ)

З 1986р по 2004р. участь у випуску конструкторської документації на космічні апарати різних модифікацій та призначення. З 2004р. по 2021р. робота, пов'язана з пошуком та аналізом інформації щодо світових тенденцій розвитку ракетно-космічної галузі. Робота потребувала досконалого знання персективних напрямів діяльності провідних країн і компаній в цій сфері. Робота групи потребувала ведення окремого діловодства. Працювала над розробкою положень, інструкцій, пов'язаних з правилами ведення діловодства в групі.

Начальник групи

з 05.1986 по 06.2021 (35 років 1 місяць)
державне підприємство "Конструкторське бюро "Південне", Дніпро (проектування, розробка зразків РКТ)

Соєчасна і оперативна підготовка та ознайомлення з матеріалами керівництво підприємства, а також зацікавлені підрозділи.
Підготовка перспективних цільових завдань, які зумовлювали підготовку необхідних інформаційно-аналітичних матеріалів.

Освіта

Дніпропетровський державний університет

Фізико-технічний факультет, Дніпро
Вища, з 1982 по 1988 (6 років)

Інженер-механік, спецільність - двигуни літальних апаратів

Знання і навички

Знання офісних програм

Додаткова інформація

Освіта - вища (закінчила фізіко-технічний факультет Дніпропетроського державного університету). З траня 1986р. по червень 2021р. працювала в ДП "КБ "Південне" інженером-конструктором, з 2004р. - провідним інженером, з 2014р. - начальником інформаційно-аналітичної групи. Досвід роботи з організації діловодства в підрозділі. Володіння офісними і конструктоськими
програмами.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: