Резюме від 30 квітня 2024

Володимир

Топ-менеджер, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Владимиров Володимир
Народження 24.02.1963
Телефон моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Профіль: Досвідчений фахівець із зовнішньоекономічної діяльності, організації та виконання складних проектів шукає пропозиції роботи за фахом.
Досвід роботи:
ТОВ «Індастріал Технолоджіз Груп»Заступник директора з зовнішньоекономічної діяльності16.07.2018т/ч
ТОВ «Українські Електронні Технології»Технічний Директор29.12.201613.07.2018
ТОВ «Індастріал Технолоджіз Груп»Директор08.11.201031.10.2016
Державне підприємство Спеціалізована Зовнішньоторговельна Фірма (ДП СЗТФ) «Прогрес»Заступник директора 20.08.201018.10.2010
Державне підприємство Спеціалізована Зовнішньоторговельна Фірма (ДП СЗТФ) «Прогрес»Заступник директора, Заступник начальника департаменту, начальник відділу реалізації контрактів01.10.200312.07.2010
Державна компанія з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення «Укрспецекспорт»Провідний спеціаліст,
Головний спеціаліст,
Начальник відділу реалізації контрактів,
Заступник начальника управління 03.03.199726.08.2003
Державне науково-виробниче зовнішньоторговельне об’єднання «Укрінмаш»Провідний спеціаліст, Головний спеціаліст відділу маркетингу науково-технічних розробок23.11.199407.02.1997
Корейський інститут науки та технологій (KIST), м. Сеул, Південна КореяРобота за приватним контрактом01.09.199601.11.1196
Виробниче об’єднання «Київський радіозавод»Інженер
Інженер-електронік 2-ї категорії
Інженер-електронік 1-ї категорії, Конструкторське Бюро31.03.198922.11.1994
Київський політехнічний інститут, радіотехнічний факультетСтудент, Конструювання та виробництво радіоапаратури, Конструктор-технолог радіоапаратури01.09.198001.03.1989

Географія бізнесу (фізична присутність) – Пакистан, Індія, Алжир, Лівія, Єгипет, Республіка Гвінея, Республіка Сьера-Леоне, Південно-Африканська Республіка, Туреччина, Сирія, Кувейт, Ірак, Литва, Польща, Угорщина, Італія, Болгарія, США.
Предмет бізнесу – імпорт/експорт товарів та послуг військового та подвійного призначення, надання послуг з капітального ремонту та модернізації, зокрема авіаційного обладнання та електронних виробів. Організація та оптимальне інтегруваня проектів.
Основні виконані проекти :
-Капітальний ремонт та модернізація 40 од. гелікоптерів Мі-24В (спільно з Південною Африкою) з подальшим постачанням в Алжир.
-Капітальний ремонт (комплексний) 6-ти літаків- заправників у повітрі Іл-78 з подальшим постачанням в Алжир
-Передконтракте опрацювання, підписання та виконання контрактів на постачання 6-ти літаків Ан-32, 420 од. БТР-4 та капітальний ремонт гелікоптерів Мі-17 для Іраку.
-Розробка, виготовлення та постачання приймально-передавальних модулів для РЛС до Пакистану.
Навички:
Знання правил Інкотермс 2010 та умов його застосування у процесі експорту та імпорту товарів та послуг, зокрема альтернативних нестандартних рішень за вимогами Замовника.
Знання законодавства України з експортного контролю, значний досвід отримання регістрації та відповідних експортних дозволів Служби Експортного Контролю України.
Знання особливостей процесу митного оформлення товару для відвантаження Замовникові, зокрема правил оформлення Інвойсів, пакувальних аркушів та митних декларацій, іншої супроводжувальної документації.
Знання особливостей ведення документообігу, комунікації та звітності.
Знання мов: Російська – вільно, Українська – вільно, Англійська – вільно (специфіка – технічний переклад та контрактні переговори).
Знання комп’ютера – Microsoft Office, Microsoft Project, інші програми. За умови необхідності, освоюю без обмежень інші програми самостійно
Навички інші – Теорія рішення винахідницьких задач (ТРІЗ), Рівень - Інструктор
Мозковий Штурм (Brain Storming), Рівень - Інструктор
Державні нагороди – Орден «За заслуги» 3 ступіню
Права – категорія В
Винахідник, маю 2 авторських свідоцтва.
Військовий фах – майор запасу, Ппротиповітряна Оборона.
Освіта – вища (Київський Політехнічний Інститут, Радіотехнічний факультет, спеціальність – Конструювання та виробництво радіоапаратури (Інженер-конструктор-технолог радіоапаратури))
Хобі – різьблення по дереву.
Вміння:
Аналізувати ситуацію, винаходити наявні проблеми, що заважають розвитку, та доступні ресурси для вирішення, шляхи застосування ресурсів, прийняття нестандартних рішень за необхідності.
Налагодити контакт із співрозмовником. Значний досвід ведення контрактних переговорів (26 років), пошуку альтернативних шляхів вирішення контрактних питань, прийнятних для сторін. Вміння швидко складати кошториси, прогнозувати можливі витрати, формувати контрактну пропозицію та обґрунтовано торгуватися з Замовником.
Вміння керувати колективом, стиль керівництва – співробітництво. Вміння провести співбесіду із співробітником на кшталт підняття його самооцінки та активного залучення до виробничого процесу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: