Резюме від 27 травня 2024 PRO

Олександр

Заступник директора, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з адміністративно-господарської частини

з 12.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
НВК «Школа І-ІІ ступенів – ліцей № 38 ім. В.М. Молчанова», Київ (Освіта, наука)

Забезпечую обслуговування будівель і приміщень освітнього закладу в т.ч. організація прибирання території та приміщень; мілкий поточний і плановий ремонт приміщень; питання електрики, сантехніки, забезпечення пожежної безпеки, тощо; Розглядаю та вирішую заявки з приводу прибирання, заміни ламп, заміни води в кулерах, роботи кондиціонерів тощо; Веду контролюю та забезпечую збереження документації, відповідно до номенклатури справ, в рамках своєї відповідальності; Управляю ТМЦ (планування, закупівля, розподіл), контролюю та забезпечую раціональне використання матеріалів і коштів, що виділялися для господарських цілей (спец. одяг, хімія, антисептики, рушники тощо); Керую штатом сантехніків, техніків, двірників, електриків, прибиральниць службових приміщень, сторжів. Формую графіки, зміни, веду облік та аналіз навантаження і зайнятості, організовую роботу підлеглих і т.д.

Заступник директора із загальних питань.

з 08.2019 по 12.2019 (4 місяці)
Державна установа «Інститут еволюційної екології Національної академії наук України», Київ (Державні організації)

Організовував та контролював роботу щодо ефективної взаємодії всіх структурних підрозділів. Вирішував питання, що стосувалися господарської діяльності. Очолював роботу по стимулюванню персоналу. Забезпечував дотримання режиму економії матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Здійснював контроль за порядком обліку надходження і витрачання коштів, використання матеріальних цінностей. Забезпечував контроль дотримання фінансової дисципліни. Контролював своєчасність подання звітності за результатами діяльності. Опрацьовував документи, що надходили на розгляд та готував вмотивовані відповіді.

Заступник начальника відділу експертизи умов праці

з 09.2016 по 07.2019 (2 роки 10 місяців)
Головне управління Держпраці у Київській області., Київ (Державні організації)

Організовував і контролював виконання покладених на відділ завдань. Забезпечував державний нагляд та контроль за своєчасним і якісним проведенням атестації робочих місць за умовами праці. Розробляв плани роботи та складав звіти. Проводив превентивні заходи у вигляді нарад, семінарів, лекцій на території міста Києва і Київської області. Розглядав звернення громадян та листи суб’єктів господарювання. Проводив прийом представників суб’єктів господарювання та громадян. Здійснював контроль за дотриманням законодавства про працю шляхом проведення інспекційних відвідувань, за результатами яких, при виявленні порушень законодавства про працю, вживав заходи щодо притягнення до відповідальності винних осіб та накладення штрафних санкцій.

Освіта

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара

Спеціалізація «Державна служба», Дніпро
Вища, з 2007 по 2009 (2 роки)

Післядипломна освіта, диплом магістра.

Приватний навчальний заклад «Інститут ділового адміністрування»

Спеціалізація «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», Кривий Ріг
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

з 1998 по 2002 рік - спеціалізація «Менеджмент», диплом бакалавра;
з 2002 по 2003 рік - спеціалізація «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», диплом спеціаліста.

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ «ПОЖКОНТРОЛЬ», навчання та перевірка знань з питань пожежної безпеки, посвідчення № 1573

2019

ДІЯ Цифрова освіта, "Доступ до публічної інформації для державних службовців"

2020

ДІЯ Цифрова освіта, "Відкриті дані для державних службовців"

2020

Опрацював курс для інженерно-технічних працівників, які очолюють ланки з обслуговування захисних споруд цивільного захисту

2024, 18 годин

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Windows MS Access Водійські права кат. B

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, почуття гумору, здатність навчатися, прагнення до розвитку, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася. Не боюся брати на себе відповідальність та самостійно приймати рішення. Я ініціативний, порядний, дисциплінований, завжди контролюю емоції, чесний і відданий справі. Намагатимусь успішно вирішувати визначені завдання.
Захоплення: дозвілля поєдную зі спортом, займаючись муай тай.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати