Резюме від 26 серпня 2021

Оксана

Менеджер з продажу, по роботі з клієнтами, товарознавець, технолог-харчовик

Вік:
59 років
Місто проживання:
Жовква
Готовий працювати:
Жовква, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог-харчовик

з 06.2018 по 06.2021 (3 роки)
Приватне підприємство-хлібозавод "Чаклош О.Ю", с. Замочок, Львівський район, Львівська область (Продаж хлібобулочних та кондиторських виробів)

Розробка рецептів хлібобулочних та кондиторських виробів; контроль за процесами виробництва (підготовка тіста, випічка) та дотриманням санітарно-гігієнічних вимог: робота з персоналом; проведення співбесід, а також майстеркласів з випічки; виконання замовлень щодо постачання сировини для виготовлення продукції на виробництві.

Технолог-харчовик

з 01.2016 по 04.2018 (2 роки 3 місяці)
Підприємство-хлібозавод "Здоров`я і смак", м. Жовква, Львівський район, Львівська область (Продаж хлібобулочних та кондиторських виробів)

Контроль за процесами виробництва (підготовка заквасок, начинок, тіста, випічка) та дотриманням санітарно-гігієнічних вимог: робота з персоналом; проведення співбесід, а також майстеркласів з випічки; виконання замовлень щодо постачання сировини для виготовлення продукції на виробництві; офісна робота (написання звітів).

Майстер-технолог

з 06.2008 по 12.2015 (7 років 6 місяців)
ТЗОВ "Галфрост", Жовква (Заморозка і продаж ягідної продукції)

Прийняття та заморожування ягідної сировини для виробництва; контроль за процесами очищення ягід для поділу на наступні категорії: ягоди I-го, II-го та III-го сортів; пакування; зберігання ягідної продукції в холодильних камерах та відправленння товару замовникам.

Товарознавець

з 10.2001 по 04.2008 (6 років 6 місяців)
Гуртівня ВАТ хлібозавод, Жовква (Продуктова гуртівня)

Замовлення і доставка продукції на гуртівню; забезпечення мережів магазинів і закладів громадського харчування товаром; контроль за вчасною доставкою продукції; офісна робота (написання та підготовка звітів).

Освіта

Львівський технікум громадського харчування

Технологічний факультет, Львів
Вища, з 1979 по 1983 (4 роки)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: